#10 Dries Mertens

Oliveira dan daha çok savunma yapıyor daha çok top kapıyor. Gerek torreira gerekse mertens enerjilerini büyük bir kısmını oliveiranın açıklarını kapatmaya harcıyorlar.

Severek izliyoruz ama vücudu kariyerinin alacakaranlığında olduğunun ibarelerini göstermeye başladı... Sıkışık maç trafiği neticesinde son maç artık bacaklar hiç gitmiyordu. Seneye üç kulvarda olacağımız düşünülünce kendisi olmadan da oyunumuzu oynayabilmemizin yolları hakkında beyin fırtınası yapılmalı yazın
Oraya zaniolo geçmeli mertens zaniolo'nun yedeği olur

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertenslik pek bi şey yok. Ortasahada Toreyra tek debeleniyor

Oynasanıza arkadaş

Neyi bekliyorsunuz

Bu maçlarda oynamayacaksınız ne zaman oynayacaksınız yahu

Adını bile doğru düzgün duymadık ilk yarı

Napoli sampiyonlugu garantileyemedi morali bozuk herhalde. Yoksa saglikli yasam koşusu yapmasi baska türlü aciklanamaz

Oyuna girse iyi olur belki bir şeyler değişir.

napoli sampiOn olmadi diye morali bozuk sanirim bu ne

bence yaşı artık onu zorlamaya başlıyor

sene başından beri genelde son bölümlerde düşüyordu normal olarak ama bazı bölümleri de çok iyi oynuyordu.

iki maçtır hiç yok.

mertens'i seneye de kullanacaksak napoli'de olduğu gibi son 20-30 dk girmeli.

etkisiz olmasinin sebebi torreiraya yardim etmesiyle alakali. sadece ofansta takilsaydi bu sefer asiri bosluk olacakti

performasnini begenmedim ama orta saha bu durumdayken fazla elestirilecek bir durum gormuyorum

Bu da düşüşte. Sergionun kesilmesiyle toparlanır inş. Yoksa Mertens'i de kesmek gerekecek

Geri
Üst Alt