Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.054
- 5.797
- 1.373
napoli şamp sonra sezonu kapattı kendi adına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna inanmak istemiyorum ama hakikatten sözleşmenin uzadığı maçtan beri yokları oynuyor.Sozlesmeyi kaptiktan sonra malesef berbat oynuyor.
seneye yedek olsun diyordum ama vazgeçtim
kalmamalı
şampiyonluk ile uğurlayalım.
seneye bu sezonki mata gibi olur şu anki formuyla. senelik 3,75 verirlir mi ben olsam vermem.
15-04-2023 — Okan Buruk: "Mertens'in sözleşmesi uzadı ama zaten devam etmek istediğimiz önemli oyuncularımızdan biri."sözleşmesi uzadı mı bir bilgi yok. uzamadıysa sözleşmesi değil kulüpten uzasın derim.
hadi martens'in 1 sene daha sözleşmesi var ama sergio 3 sene 10,5 milyon euroluk sözleşmeyi hayatta bırakmaz.Bu sezon bizi oyle veya boyle sampiyon yaptilar sayiyorum,, oliveira ve mertens . Ama fikizsel olarak bir sene daha boyle bir lig maratonunu kaldiramazlar bence.. yerlerine yine guzel transfer yapariz. Bence ayrilk en mantiklisi.. örnekleri cok var fazla israr etmeye gerek yok. Yaslarida malum.
SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seneye bu sezonki mata gibi olur şu anki formuyla. senelik 3,75 verirlir mi ben olsam vermem.
2.9Önümüzdeki sene maaşı ne olacak acaba