#10 Dries Mertens

Önde baskı kurabilen yaşına göre mücadele Edip kaptığı Topları verimli kullanabilen bir oyuncu o yüzden ikinci yarı girmesi daha mantıklı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyun zekası çok yüksek gerçekten. Bu kadar zeki topcunun takimda bulunması önemli.

Ekstra pas yapan zeki topçulara her zaman severim. Bizim takıma böyle bir tane daha topçu lazım eriksen gibi

Sen nasıl bir oyuncusun aslanım.Muthis bir oyun zekasi var.penalti pozisyonunda casamiroya bakışı sol ayagini onun önüne koyup penaltiyi alması müthişti.
Zeki futbolcunun hali bir başka oluyor

Mertens evet zekası ile penaltı aldırdı ama Onana'ya da pası oraya atması için alanı bırakıyor, kendisini sol tarafa atıp Casimiro'nun önünü açıyor oraya atmasını ve o topu kapmak için yapıyor. Kale arkasından izleyince net anlıyorsun.

Yorumu okuduktan sonra tekrar izlediğimde buna dikkat ettim. Onana topu ayağından çıkarmaya niyetlendiğinde, onun sağındaki oyuncuya (sanırım Varane) doğru yöneliyor. Kaleci pası attığında aniden yön değiştiriyor. Onana'yı avlamış resmen. Hemen üzerine de Casemiro'yu avladı.

Ne çalışkan biri ya her seferinde hayret ediyorum

Bir de Kerem'e el verse keşke. Kariyer gidişatları acayip benziyor

Hoca Szymanski' yi çok iyi düşünmüş de bir şekilde kısmet olmadı. Szymanski başlar, gidişata göre Mertens girerdi. Ümidim yüksek olmasa da Ndombele kendisine gelirse onunla rol paylaşımı yapar artık; farklı tipte oyuncular tabii de oyun ona göre modifiye edilir...

1696452351754.webp

öldürücü bilekleri var, enerjiyle oyuna dahil olduğunda en üst seviye hücumculardan biri hala dengesi ve zekasiyle

Daha düne kadar çöptü, şampiyonlar ligi elemelerinde hoca niye oynatıyor deniyordu. Kabul tek yarılık oyuncu yaşı nedeniyle ama oyuncunun bu kadar da hafife alınması mantık dışıydı.

tek pasla işi bitirdi yine

Mertensi bu şekilde kullanmak lazım işte. Weşli Şinayder pasi atti. Helal.

Ömer yerdeyken kafa ile geçiremediği topta delirdim ama harika asist yaptı.

Son yarım saat yorulmuş rakibe karşı oynatmak en doğrusu. İş yaptı yine.

Geri
Üst Alt