#10 Dries Mertens

Son 20-30dk çok maç alır diyodum adam şaka maka Manchester deplasmanını çözdü,Antalya maçını rahatlattı bize :d Çok iyi topçu,müthiş bir karakter,harika bir profesyonel iyi ki almışız

Geçenn sene Ts macinda cok iyi mac cikarmisti sonra deprem oldu formdan düştü. ++ geçen yılki dünya kupası yormustur kendisini. bu sene daha rahat olacak ve güzel katkılar sağlayacaktır.

Barıs ve Tete yi saymazsak dominant bir hücum hattımız var.

Galatasaray ,Bu sezon Dries Mertens'in ilk 11 çıkmadıgı 5 maçta İlk yarılarda gol bulamadı.

Dries Mertensin ilk 11 Çıktıgı 12 maçın 11'inde ilk yarı gol buldu.

-Frikik.com

Aylardır diyorum bu adamı tasarruflu kullanırsak müthiş verim alırız diye. Geçen sene neyse orada oynayacak başka adam yoktu ama bu sene kadro derinliği sayesinde Mertens de yedek kalabiliyor.

Galatasaray ,Bu sezon Dries Mertens'in ilk 11 çıkmadıgı 5 maçta İlk yarılarda gol bulamadı.

Dries Mertensin ilk 11 Çıktıgı 12 maçın 11'inde ilk yarı gol buldu.

-Frikik.com
İşte ön alan topçularımızın hepsi bencil ekstra pas nedir bilmiyorlar. Mertens zekası ve bencil olmayışı ile çok şey katıyor takıma.

Şöyle bir ön tarafın da nasıl bir top oynayacağını merak ediyorum.

İcardi
Zaha mertens Kerem
Torreira Kaan(Ndombele)

Üstteki hücum hattında kerem eğer sasha boey ile anlaşabilirse en efektif hücum hattımız olabilir tete ve ziyech ise hamle oyuncusu olarak kullanılır

kerem'e biraz hücum pres ve topla sakinlik öğretebilirse çok makbule geçer.

:D
F8KuNAhWoAAmMcU

vped2w1te6ub1.jpg

iyi topcu diyebiliriz

Bunu her gördüğümde kahkahayı basıyorum herif efsane komik ya.
Mauro İcardi'nin de gelmesini bu yüzden istiyodum reis.Mertens'te 30 yaşına kadar böyleydi 30 yaşını geçince duruldu bu tarz hareketleri azaldı.Mauro İcardi'nin de bu şekilde kaymağını biz yiyoruz akıllanmış 1 şekilde yav :D

Oynayası yoktu heralde oynamadı da zira

Geri
Üst Alt