#10 Dries Mertens

bir tane o neydi yaa dediğimiz büyük maç performansı var mı ben hatırlamıyorum da

Neye göre sözleşmesi uzatıldı cidden belki de bu yüzden depay gibi fırsat transferlerinden mahrum kalacağız maaşı da az değil

Yanılmiyorsam 12 derbi 6 UCL maçında tek penaltısı var. Zorlu maçlarda sonradan oyuna girmeli. Anadolu maçlarını halletsin fazlasıyla yeter

Bu dediğim muhtemelen yanlış anlaşılabilir ama gerçeğe gerçek Mertens geldiğinden beri 1 tane iyi derbisi yok belki beşiktaş deplasmanında mücadelesi diyebilirim.

Olumsuz anlamda söylemiyorum sadece bir eleştiri olarak söylüyorum.

Gerçekten daha 1 tane derbide oynamışlığı yok. Ve hala alternatif alınmadı belkide sezon boyunca 11 düşünülüyor. Böyle yönetim olmaz olsun

bu sene oyuncu-antrenör olarak geçinip seneye gözlüklü irfan hocamla direkt baş yardımcı antrenör olarak göreve başlasa çok iyi olur. kendisine sahada olduğu kadar kulübede de ihtiyacımız var.

Mertense zaten alternatif aldık, bashuayi hem icardiyi hem de mertensi yedekliyor. Yönetim aklınca hem 10 hem de forvet alternatifini halletmiş oldu. Bugün de yapılan değişiklikle anlamadınız mı ?

The hardest thing is to let go of a player who has been great, but all the evidence tells you it's time for change. You need to make sure you're doing the right thing for the football club. You need to be strong enough to say, 'This is the end for him.

En zor şey, harika bir oyuncudan vazgeçmek, ama tüm kanıtlar size değişim zamanının geldiğini söylüyor. Futbol kulübü için doğru şeyi yaptığınızdan emin olmanız gerekiyor. 'Bu onun için son' diyecek kadar güçlü olmalısınız. Futbolda asla yerinizde sayamazsınız; her zaman ileriye gitmeye hazır olmalısınız. Yönetimin en zor kısmı, zaten başarılı bir takımı yeniden inşa etmektir.

- Alex Ferguson

Mertens'i çok beğenen biri olarak söylüyorum. Bu sene birkaç kez harika işler yapacağından eminim, fakat bu sene ona teşekkür edip uğurlamamız gerekiyordu.

The hardest thing is to let go of a player who has been great, but all the evidence tells you it's time for change. You need to make sure you're doing the right thing for the football club. You need to be strong enough to say, 'This is the end for him.

En zor şey, harika bir oyuncudan vazgeçmek, ama tüm kanıtlar size değişim zamanının geldiğini söylüyor. Futbol kulübü için doğru şeyi yaptığınızdan emin olmanız gerekiyor. 'Bu onun için son' diyecek kadar güçlü olmalısınız. Futbolda asla yerinizde sayamazsınız; her zaman ileriye gitmeye hazır olmalısınız. Yönetimin en zor kısmı, zaten başarılı bir takımı yeniden inşa etmektir.

- Alex Ferguson

Mertens'i çok beğenen biri olarak söylüyorum. Bu sene birkaç kez harika işler yapacağından eminim, fakat bu sene ona teşekkür edip uğurlamamız gerekiyordu.
Mertens mi sorun ben anlamadım aga

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhakkak bu sezon da faydalı sekansları olacaktır ama bazen vedalaşmayı da bilmek gerek.

- Alex Ferguson

uğurlamaya gerek yoktu yaw ilk 11 olmayacak sadece yoksa bu sezon da ihtiyacımız var adama

Geri
Üst Alt