#10 Dries Mertens

Zor maçlarda sazı eli almamasindan ötürü maalesef ki sıcak bakmadigimiz veteran topcumuz.Bir macida al be arkadaş .Jokey kulübü maçında 0 di.

Yaşına başına laf ediyorsunuzda dün ABD basket maçında LeBron James i izliyorum 39 yaşında adamda hala hırs akıyor .Bu yaşla başla alakalı değil fitratla alakalı.Getir Meloyu hala oynar
.Biraz hırs barındıran topculara gitmiyoruz ya.Gercekten üzülüyor insan.

Yeminle Oliviera Mertens hırslı topçular olsa idi hala sirtimizda tasiyorduk..

Muhakkak bu sezon da faydalı sekansları olacaktır ama bazen vedalaşmayı da bilmek gerek.
Bu sene zaten sadece futbol değil abilik yapma takım motivasyonu ve enerjisi gibi birçok faktör için uzatıldı iyi de yapıldı bence hem saha içi hem saha dışı çok fayda verecektir. Takım yenilemesi görüşüne katılıyorum. Yaş alanlarla vedalaşılıp Jelert Sara bi transferlere yönelmek en mantıklısı. Bonservis verelim ama çıkamayacağımız maaş vermeyelim. Bonservis ödemeden fiyat fayda performans veren oyuncu ben hatırlamıyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene zaten sadece futbol değil abilik yapma takım motivasyonu ve enerjisi gibi birçok faktör için uzatıldı iyi de yapıldı bence hem saha içi hem saha dışı çok fayda verecektir. Takım yenilemesi görüşüne katılıyorum. Yaş alanlarla vedalaşılıp Jelert Sara bi transferlere yönelmek en mantıklısı. Bonservis verelim ama çıkamayacağımız maaş vermeyelim. Bonservis ödemeden fiyat fayda performans veren oyuncu ben hatırlamıyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbolculara moral destek, motivasyon ve kol kanat germe gibi konularla ilgilenmesi gereken bir teknik ekibimiz var diye biliyorum ben aslında. Ha eğer yoksa yılda 4m€ vererek bunu yapacak bir teknik ekip de kurulabilirdi yabancı kontenjanı harcamadan :) Mertens benim de kadrodaki en sevdiğim adamlardan birisi muhakkak fakat böyle profesyonellikten uzak işler yapmaya devam ettikçe işler daha da çorba oluyor.

bizim için değerli bir topçu lakin sezonun kaderi bu yaşta bir topçuya yüklenmez. plansız ve saçma sapan iş

45 dk ile sildiniz mi herifi
çıktı da noldu ECDADIMIZDAN kan çıkarttılar
Silmedik Cunddaş, evimin baş köşesinde imzalı forması duruyor hâlâ. Takımın en önemli mevkisinde 45 değil 90 dakikayı çıkartacak birinine vermek gerekirdi o 4m€ ve 1 yabancı kontenjanını diyoruz.

1723052942636.webp

yerine birini alsalar da almasalar da avrupa ve derbilerde kesinlikle yedek olmalı. zorluk seviyesi yüksek maçlarda çok kolay sindiriliyor. dandik anadolu takımları maçlarında oynayabilir.

Her yerden orta açıyor bitik olduğunun ispatı.yürümeye gözü yemiyor top kaybederim diye orta yapıyor denk gelirse asist yapmış olurum diyor.çok akıllı ama baya bitik

Geri
Üst Alt