#10 Dries Mertens

Valla bence zamanla vites arttıracaktır zaten arttırmazsa zurnayı avuçlarız sezon boyunca lazım olacak. Konya maçında da kötüydü bu maçta da

Adamın hiç bir suçu yok 2 senedir ben lig oyuncusuyum diye bağırıyor şampiyonlar ligi oyuncusu olsa napoli bize gönderir miydi. Mertens lig'de devam etmesi için sözleşme imzalandı ama hepimiz şampiyonlar liginde süre alacağını zaten biliyorduk. Şu şampiyonlar ligi ve lig ayrımına bir sınır çizecek kadro oluşturamamış olmamız ne kadar acı elimize tonla para geçti müthiş bir sezon geçirdik 2 yıl üst üste şampiyon olduk ama ilk yıldan daha kötü takım var elimizde korkunç bir şekilde yönetiliyoruz.

Normalde rotasyonda olmalıydı ve asıl on numaramız fişi çektikten sonra onu dinlendirmek taraftarın da gönlünü etmek için oyuna almalıydık ama yokluktan ve hoca tercihinden her maç ilk 11.

Abim duran toplara yaklaşma. Biraz yedekte kal

Bu adamın suçu yok. Futbolu bırakacaktı adamı yoldan cevirdiler

Kendisini çok severim ve en geç bir ay sonra çok fit olacağından adım gibi eminim ama bence hiç bir büyük takım 37 yaşında bir adamı bir sezonda ilk 11'in ana planı olarak düşünmemeli.

Son 15 - 20 dakika oynamalı ama hocamız neredeyse 90 dakika sahada tutacak. Abi bu adam ligde ve avrupada son 20 dakika oynasa inanılmaz faydalı işler yapar.

Son 20 dakika bats ile sahaya alınsa (icardi cikacak sekilde) gol ve asist kralligina oynarlar.

Adam sezon sonunda futbolu birakacak

Bu sezon mac sayisi daha az olmali ama o bölgeye mertens ile rotasyona girecek bir oyuncu gelmedi

Gectigimiz sezon bir belcika kanalina verdigi roportaj da futbolu birakacagini aciklamisti ama sezonun son bölümünde mükemmel oynayinca kendini fit hisetti ve devam karari aldi yoksa birakacakti yani biraz da bunu göz önünde bulunduralim oyuncuya sallamadan önce

Kralı severiz lakin son 20 30 dakika da kullanmak daha mantıklı gibi duruyor.

60-65 den sonra girip max faydayi saglamaga bakmali bu saatten sonra

Kizamiyorum da bu adama. Asil kabahat onu sürekli ilk 11'de oynatanda!

Geri
Üst Alt