#10 Dries Mertens

Fizik olarak çok eksik kalıyor ama mücadele akıl koyma kısmında iyi

Yine gereğinden fazla sahada kaldı. + şu duran top mevzusu da kabak tadı veriyor artık. Sağdan-soldan, yakından-uzaktan, kornerden ne varsa Sara kullanmalı.

Beğenmedim, Sallai kadroya girdikten sonra yerini yavaşça Yunus’a bırakmalı hoca. Yunus yerine 60-65’de girmeli. Bugün çok top ezdi, Kerem gitti kendinden daha fazla top ezen kalmadı, dolayısıyla çok göze batıyor.

Hele yarı alanın solundan bir uzun pası vardı, tam küfürlük. Ne Barış’a, ne Bats’a rastgele salladı, ben Yunus diye sövmeye başladım. Sonra baktım ki Yunus ile yer değiştirmiş.

Transfer nöbetinde bu takıma en en başta 10 numara lazım dediğimde dalga geçiliyordu. Yanına pas atamayan 10 denemesinden 7 si başarısız 10 numara mı olur abi?

Fb maçında sahada olmamalı. Şuana kadar hiçbir derbi maçında etkili olamadı sahadan silindi. Bütün duran topları da ele geçirdi Sara'ya fırsat vermedi.

Fener maçında 2. Yarıya sakla beni hocam de. haftada 3 maci nasıl yapıyım de. Yas olmuş 40 de

Mertens'in ilk on bir olarak değilde son 30 dakika hamle oyuncusu olarak değerlendirilmesi daha doğru olur. Kendisi artık yaş olarak ileri seviyede yorgun rakibe karşı daha iyi olur düşüncesindeyim. Yaz aylarında Belçika basınına verdiği röportaj da kendisi de aynı fikirde olduğunu beyan etmişti.

Onun yaptığı geçişi yapabilecek kimse yok ama derbide işin savunma tarafı daha önemli ..Hoca lütfen 3lu orta saha cık mertens hamle oyuncusu olarak girsin..

Bu sezonda çok rahat 10 gol 10 asist yapacak adamı gömmeye devam edin. Buradaki problem Okan hocanin mertensi kullanma şekli. Artık adam yapabildiği çoğu şeyi üst seviye yapamiyor. Lakin mertensdeki oyun iştahı, klaslik çoğu oyuncumuz da yok.

En baba topçumuzdur adamın kralıdır takımı sahiplenişi yaşına göre mücadelesi ve yanındaki oyunculara sürekli olarak yardımcı olma çabası takdire şayan şu yaşında

Büyük maçlar da sonradan girsin diğer bütün maçlarda full oynasın reisin oyun zekasına her zaman ihtiyaç var.Saha da herkes at gibi koşuyor ama bizi farklı kılan ve büyük takım yapan böyle futbolcular

Kıymetini bilmek lazım her zaman mertens gibi oyuncular gelmiyor.

Uzak olmayan bir zamanda yerine oynattığımız oyuncu cicaldauydu unutmamak lazım

Geri
Üst Alt