#10 Dries Mertens

İcardi'nin sakatlığı öncesinde başlığında yazılanlar ile Mertens'in şu an başlığında yazılanlar aynı, umarım eksikliğini test edeceğimiz bir durum olmaz çünkü bu sefer Galatasaray ciddi olarak kaybeder.

Maçın oyuncusu Galatasaray’ın futbol aklı ömrü uzun olsun

Cok saydiriyorum sana ama hakkini veriyorum. Bugun sahanin en iyisiydin.

Cok elestiriliyor ama bu yasta bu performans ancak alkislanir

Attigimiz son gollerde hem imzasi var

Keske 3 yaṣ genc olsaydi, bakin 5-7 demiyorum 3 yaṣ daha genc olsaydi 3sene daha oynardi ahh

yaklaştığı tarafta hücum daha hareketli oluyor.

ama bugün daha erken çıkması lazımdı. nefesi yetmedi son bölümde.

Böyle oynadığı müddetçe içim rahat ama ne doğru düzgün ikamesi var ne de bunu her maç 90 dakika yapacak bacakları

Baba hakkını helal et..30 yaşında tarihin en iyi juventusuyla şampiyonluk mücadelesi verdiğin dönemde harcamadığın eforu 38 yaşında harcatıyoruz sana.

Yedeklerden giren oyuncularimizin bir kaçi mertensin yarısin kadar oynasa gam yemem. Yaşına rahmen hala en guvenilecek oyuncuların başında geliyor.

Bizim her maç en iyimiz oluyorsa sıkıntı var demekdir.
Maçtaki tek organizasyon mertens alsın ortayı açsın osimende birşeyler yapar dedik.
Mertensden daha iyi oyuncuya ihtiyacımız var.Ama bu çapsız yönetimden hiçbir beklemtim yok.

İyi oynuyor ama bu adamı ekonomik kullanmamız lazım.

Akan oyunda inanılmaz ortalar kesiyor çok büyük silah ama mevkisini çok dolduramıyor böyle maçlarda daha çok çizgiye gelip boş alan bulmaya çalışıyor

Geri
Üst Alt