#10 Dries Mertens

Sezon basi cok saydirdim ama olmazsa olmazisin bu takimin. Buyuksun Dries.

Golden sonraki sevince bak. Bu adam Napolinin Maradona sonrası en büyük efsanelerinden biri, UEFA tarihindeki asist krallığındaki iki adamdan biri. 38 yaşında.

İnanılmaz bir karakter mertens.Napolide maç başına 1.5 gole katkı 6 7 yıl boyunca galiba ve o ligiin tssi ayarında bir takımken.İnanılmaz oyuncu.

Bu adam var ya, Galatasaray’ın gerçek teknik direktörü bu. Kenarda duran pro lisanslı şahıs yatsın kalksın Mertens’e dua etsin. İlk sezonundan postalanırdı o bilgisizliği ile.

inanılmaz zeki bir adam, taraftar bu adamın kim olduğunun farkında değil. napoli’de muraleste yani maradona’nın olduğu duvarda üç futbolcunun fotoğrafı vardır. messi, maradona ve mertens. 38 yaşında tümüyle oynamaya çalışıyor, aldığı penaltı da tamamen kendi becerisi.

Bu adam var ya, Galatasaray’ın gerçek teknik direktörü bu. Kenarda duran pro lisanslı şahıs yatsın kalksın Mertens’e dua etsin. İlk sezonundan postalanırdı o bilgisizliği ile.
Okan Buruk'a dibine kadar sahip çıkmak asli görevimizdir. En çok eleştirenlerden biri olarak söylüyorum bunu. Eleştiri ayrı, şu yazdığın apayrı.

İlk golü attı 3. Gol penaltıyı aldı 4. Gol öncesi faulü aldı .. Gerçekten müthiş

Ancak saygı duyulur bu performansa
bravo Mertens ..

topları bazen eziyor ediyorda takımda bağlantı rolünü oynayan en iyi adam ve bu yaşında gene çok iyi süre alıyor

öyle tadic dzeko gibi değil (onlarda iyi yaşlarına görede) herif sürekli koşuyor.

Müthiş topçu müthiş karakter bayılarak izliyorum. İlk golü attı, 2. golde asist yaptı, 3. golde penaltıyı aldı, 4. golde frikiği aldı 4 golün 4ünde de imzası var

Yalnız mertens'den rafa'ya geçiş çok doğru bir geçiş olurmuş. rafa silva bizde olsa şuan 10 gol ve asist kapısına dayanmıştı. mertens ve rafa'yı oyun olarak çok benzetiyorum ama mertens emekli olacağı için fiziksel olarak maalesef salmış durumda. zaten fiziksel olarak kendini koruyabilseydi müthiş olurdu.

Olası avrupa ligi şampiyonluğuyla Hagi seviyesine çıkacak

Geri
Üst Alt