Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adam kendisi mi istedi as oyuncu olarak plana dahil edilmeyi? Azıcık aklı olan yönetim, teknik ekip alternatifini bulurdu. Efsanesi olduğu takım düşüyor diye göndermiş. Ama 40 yaşında adam üstüne kadro planlıyorsun. Bu adamın performans düşüklüğüne de bir şey diyemiyorum. Zaten çok eforlu bir oyun bekleniyor kendisinden. Bizim kolaycı yönetim ve teknik ekibin amatörlüğü.
şu an tvdeki fb efsanelerinin maçlarını hatırlayan yok herhalde nöbetçi golcü semihin 10 tane aldığı penaltı var keza alex öyle kalecinin teması olmadan kimse emek hırsızı vs demez 1 pozisyon üstünden gs forması var diye burak yılmaza kaldı ihale yıllarca geçiniz
Mertens'i hırslandırır umarım ona karşı yapılan şerefsizlik. Sevgi kelebeği modunu kapat artık mertens, burası serengeti burada aslan olup parçalamaktan başka yol yok.
Penaltı değil de oyuncunun penaltı almaya çalışmasında yanlış olan nedir? Hakem ve var da ayık olsun vermesin yani rakip oyuncu ayağını uzatmış, bir pencere gördü şansını denedi hepsi bu.
Kaleye giden oyuncu topu önüne attığında savunma oyuncusu hatalı hamle yapıp adamla top arasına girerse bunu dünyanın her yerinde hücum oyuncuları penaltı olarak alır. Kimse senin ayağının üzerinden atlamak zorunda değil.
Yüzlerce örneği çıkar şunun süper ligde. Mevzuyu Mertens üzerinden okumaya çalışmak anlamsız.
Tüm GS düşmanları da Mertens'i hedef gösterip yemeye çalışıyor.
Mertens'in bu sezon kalan maçlar için daha konsantre ve mental olarak güçlü devam etmesini ateşleyecektir yaşananlar.
Penaltı almak futbolda normal birşey. Bunu Mertens gibi akıllı adam yapabilir ancak dünkü pozisyonda bunu çok kötü uyguladı. Sarı kartı yese sınıra gelecekti. Maç sonu yüzü düşüktü. Gerek yoktu hertürlü alacağımız bir maçtı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.