#10 Dries Mertens

Adamın dibi topçunun hası. Herkes kendini yere atıyor ne oldu ads fenere köpeklik yaptı diye Mertens mi suçlu oldu?

Yarın resmi hesap kendisini öven paylaşımlar yapmazsa sosyal medya ekibi istifa etsin.

Adam kendisi mi istedi as oyuncu olarak plana dahil edilmeyi? Azıcık aklı olan yönetim, teknik ekip alternatifini bulurdu. Efsanesi olduğu takım düşüyor diye göndermiş. Ama 40 yaşında adam üstüne kadro planlıyorsun. Bu adamın performans düşüklüğüne de bir şey diyemiyorum. Zaten çok eforlu bir oyun bekleniyor kendisinden. Bizim kolaycı yönetim ve teknik ekibin amatörlüğü.

Penaltı umrumda değil.ilk11de yeri yok bu adamın.kanat ve bekin önüne top atamayan biri 10 numara olamaz.her maç 150 top kaybi,bitti işi.kenara

şu an tvdeki fb efsanelerinin maçlarını hatırlayan yok herhalde nöbetçi golcü semihin 10 tane aldığı penaltı var keza alex öyle kalecinin teması olmadan kimse emek hırsızı vs demez 1 pozisyon üstünden gs forması var diye burak yılmaza kaldı ihale yıllarca geçiniz

kurt gibi aldı penaltıyı doğrusu arslantens

c62dbbe9df0074a6121bad3f7a509516.jpg

Faulü penaltıyı almak bir meziyettir. Günaydın Kraltens.

gizli fenerli ilan edilmeden önce;

biz GALATASARAY'ız, herkes bok diye bizim de bok olmamız gerekmez. bizi bu bataklıktan ayıran şey vizyonumuzdur, yüksek hedefimizdir.

mertens baba YAPMA artık şu işleri.

Şu penaltıyı kazanırken hakem çok iyi maç yönetti demişlerdi. Tinerciler aleyhine olmasına rağmen ses çıkarmamışlardı.

Mertens'i hırslandırır umarım ona karşı yapılan şerefsizlik. Sevgi kelebeği modunu kapat artık mertens, burası serengeti burada aslan olup parçalamaktan başka yol yok.

Kraltens yine maci kazandirdi

Kaleye giden oyuncu topu önüne attığında savunma oyuncusu hatalı hamle yapıp adamla top arasına girerse bunu dünyanın her yerinde hücum oyuncuları penaltı olarak alır. Kimse senin ayağının üzerinden atlamak zorunda değil.

Yüzlerce örneği çıkar şunun süper ligde. Mevzuyu Mertens üzerinden okumaya çalışmak anlamsız.

Tüm GS düşmanları da Mertens'i hedef gösterip yemeye çalışıyor.

Mertens'in bu sezon kalan maçlar için daha konsantre ve mental olarak güçlü devam etmesini ateşleyecektir yaşananlar.

30 yıldır futbolun içindeyim.
binlerce maç izledim.
hayatımda bundan daha net penaltı görmedim.
neden bu kadar ağlıyorlar anlamış değilim.

Sezon sonu opuselim, koklasalim reis. Sovunu bizden mahrum etme gidene dek yeter.

Penaltı almak futbolda normal birşey. Bunu Mertens gibi akıllı adam yapabilir ancak dünkü pozisyonda bunu çok kötü uyguladı. Sarı kartı yese sınıra gelecekti. Maç sonu yüzü düşüktü. Gerek yoktu hertürlü alacağımız bir maçtı.

Geri
Üst Alt