Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Real maçlarını açın izleyin. modric'i 60-70'den sonra gol lazım olduğu her maç sahaya atıyorlar. o arada da modric iyi katkı veriyor. adamlar bilmiyor mu modrici 90 dakika oynatmayı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw biz de İBB maçında sonradan aldık adam katkı verdi. İlk 11 başlayınca saçma sapan tek toplarla full rakibe veriyor topu. Bıktım artık bu kadar inatçılıktaReal maçlarını açın izleyin. modric'i 60-70'den sonra gol lazım olduğu her maç sahaya atıyorlar. o arada da modric iyi katkı veriyor. adamlar bilmiyor mu modrici 90 dakika oynatmayı ?
Doğru tespit knksofa score severler maçın en iyisi diyecek
Aynısını Okan Buruk konusunda yazdım. Ben olsam her maç son 30 dakika alırım sadece Mertens'i. En az 2 pozisyon yaratır.Real maçlarını açın izleyin. modric'i 60-70'den sonra gol lazım olduğu her maç sahaya atıyorlar. o arada da modric iyi katkı veriyor. adamlar bilmiyor mu modrici 90 dakika oynatmayı ?
Korkuyosa dk 55de nasıl çıkardıYazdan beri 80 kağıt harcanıp oyuncu alınmayan tek mevki bu bölge
Hocanın kesme düşüncesini geçtim kesmeye korkuyor, boşa kasmayın
Her maç öyle çıkıyor zaten, baştan anlaşıyorlar muhtKorkuyosa dk 55de nasıl çıkardı
Ondan sonrasından bahsediyorum zaten ben de, laf sokma mevzusu da Kopenhag maçının falan olduğu dönem oldu.Geçen sezon baya bir kesti Kerem'i 10 no oynattı. Korkudan ziyade 433'e dönmeyi asla sevmediği için oynatıp duruyor. Zaten orada oynayacak adam da yok Yunus dışında. Yunus'u oraya çekse kanat yoktu sezonun ilk yarısında. Şimdi kesmesi lazım artık ama