#10 Dries Mertens

Anladım Napoli fahri elçisi ünvanı verileceği için Napoli’yi övmen gerekiyordu.

Da orayı büyültürken burdaki güzel anıları da bir kenara bırakıp gerçek evime geldim, Ciro Napoli’li zaten Galatasaray’a da ilgi duyuyor gibi küçültücü açıklamalara gerek yoktu.

Anladım Napoli fahri elçisi ünvanı verileceği için Napoli’yi övmen gerekiyordu.

Da orayı büyültürken burdaki güzel anıları da bir kenara bırakıp gerçek evime geldim, Ciro Napoli’li zaten Galatasaray’a da ilgi duyuyor gibi küçültücü açıklamalara gerek yoktu.
Ne demesini bekliyorsunuz adam napoli efsanesi muslera bizden gidip 2 sene Uruguay takiminda oynasa çıkıp çocuğum artık bu takımlı dese hoşuna gider miydi? Adam napolilerin kendisine taktiği lakabı çocuğuna isim olarak verecek kadar napolili.

Ne demesini bekliyorsunuz adam napoli efsanesi muslera bizden gidip 2 sene Uruguay takiminda oynasa çıkıp çocuğum artık bu takımlı dese hoşuna gider miydi? Adam napolilerin kendisine taktiği lakabı çocuğuna isim olarak verecek kadar napolili.
Okuduğumuzu anlayalım önce.

Napoli’yi sevmesin Galatasaray’lıyım ölene dek desin demedim.

Buradaki günlere ilişkin bir şey söylemeden de övebilirsin dedim. Napoliyi tutuyor tabiki demek baska bir şey he Galatasaray’a da ilgi duyuyor demek başka birşey.

Hiç adımızı geçirmese daha mutlu ederdi

Okuduğumuzu anlayalım önce.

Napoli’yi sevmesin Galatasaray’lıyım ölene dek desin demedim.

Buradaki günlere ilişkin bir şey söylemeden de övebilirsin dedim. Napoliyi tutuyor tabiki demek baska bir şey he Galatasaray’a da ilgi duyuyor demek başka birşey.

Hiç adımızı geçirmese daha mutlu ederdi
Tamam da ne var ki açıklamada adam napoliye aşık bir adam evime döndüm demesi kadar normal birsey yok. Çocuğunun ismini de taraftarın kendisine taktiği lakaptan verecek kadar da napoli taraftari böyle durumda napoli taraftarı olacak tabi ciro'da daha yeni bizden ayrıldığı için de burayı da boş geçmemiş sempati duyduğu takım diyerek anmis adımızı unutmamış hemen. Çocuk sonuçta bizim elimizde büyüdü bir nevi ama artık hayatı napolide geçecek ve napoli taraftari olacak.

Tamam da ne var ki açıklamada adam napoliye aşık bir adam evime döndüm demesi kadar normal birsey yok. Çocuğunun ismini de taraftarın kendisine taktiği lakaptan verecek kadar da napoli taraftari böyle durumda napoli taraftarı olacak tabi ciro'da daha yeni bizden ayrıldığı için de burayı da boş geçmemiş sempati duyduğu takım diyerek anmis adımızı unutmamış hemen. Çocuk sonuçta bizim elimizde büyüdü bir nevi ama artık hayatı napolide geçecek ve napoli taraftari olacak.
Ciro için gs'ye ilgisi var ama önceliği napoli falan hoş laflar değil. Başlarız napolisine de efsanesine de sanırsın real madrid. Altı üstü kıytırık napoli, böyle pozlara gerek yok

Bizim traftar gerçekden tuhaf adam Napoli efsanesi. 35 in de geldi buraya elinden gelenin fazlasını verdi 3 şampiyonluk yaşadı. Herkes bizi herşeyden daha çok sevsin mantığı çok saçma. Yaptıklarına bakıp saygı duymayı bilmek lazım.

Ciro için gs'ye ilgisi var ama önceliği napoli falan hoş laflar değil. Başlarız napolisine de efsanesine de sanırsın real madrid. Altı üstü kıytırık napoli, böyle pozlara gerek yok
Muslera nasıl bizim efsanemizse mertens'de oranın efsanesi çocuğu da sokaklarda resimleri olan babasının takımını tutar bundan doğan ne var ki. Boşuna alınganlık yapılıyor.

Muslera nasıl bizim efsanemizse mertens'de oranın efsanesi çocuğu da sokaklarda resimleri olan babasının takımını tutar bundan doğan ne var ki. Boşuna alınganlık yapılıyor.
Yav çocuk napoli görmemiş belki tutmayacak, çocuğu da zorla napolili yaptı 2 günde. Daha gideli kaç gün oldu napoliliyim ben şovu yapıyor.

Yav çocuk napoli görmemiş belki tutmayacak, çocuğu da zorla napolili yaptı 2 günde. Daha gideli kaç gün oldu napoliliyim ben şovu yapıyor.
Konu Mertens’in Napoli efsanesi olması ya da olmaması değil anlatamıyorum.

Adam zaten Napoli için özel bir gün yaşıyor orayı tabiki övecek.

Dersin ki ben burda Mertens oldum Napoli ile aramda farklı bir bağ var. İstanbul’da çok güzel günler geçirdim. Oğlum da burda yaşayacak burada büyüyecek.

Galatasaray’da yaşadığımız güzel günleri unutmayacağız oğlum bir Napolili ama her zaman Galatasaray kalbimizde olacak.

Bu ayrı birşey.

Esas evime geldim Gs’ye de ilgi duyuyoruz bu başka bişey.

Bizim adımızı hiç geçirmese bile kimse bişey demezdi. Konu giderken her son gösteride ağlayacak kadar aidiyet duyuyorsun ailene jestler yapılıyor. Gittiğinde ilk röportajdan Cimbom da iyi abi öyle severiz onları da gibi yan ağız konuşuyorsun.

Napoliyi överken Gs lilari uzmesi hiç hoş olmadı.çok talihsiz bir açıklama.ciro burada gordugu sevgiyi bir daha asla göremez..Ne yazık ki biz futbolcuları gerektiğinden fazla abartıyoruz sadece maaşlı eleman aslında bunlar.fazla sevgi ve saygı gösterdiğimiz için bizi önemsemiyorlar.Ben mertensi GS efsanelerinden biri olarak görüyordum ama bu açıklamasından sonra sadece maaslı bir eleman sadece.meloya ve icardiye kurban olsun.

Bu napoli denen kulübün 150 yıllık tarihinde toplam 4 tane şampiyonluğu var. Bologna falan daha büyük kulüp bunlardan. En büyük efsanesi de Maradona denen kok*inman; s*byancı ahlaksız. İtalya'da Galatasaray'dan büyük veya Galatasaray seviyesinde 3 tane kulüp var onlar da Juve, milan ve Inter. Sözün özü küçük kulübün efsanesi olmayı Galatasaray efsanesi olmaya yeğliyorsa Mertens kendi bilir.

Geri
Üst Alt