#10 Dries Mertens

Üşüyoruz baba.

Şu an senin gibi bir oyuncuya çok ihtiyacımız var. Keşke 30 yaşında bize gelseydin.

1767784535849.webp

Bu adamda ki karakterin, özverinin çeyreği yok takımda, teknik heyette dahil olmak üzere

Sensizlik
Sensizlik çok zor
Bu dünyada
Keder yazılmış kaderim
Kalmamıştır takatim
Sevmekti niyetim
Kalbime şahit olmaz
Allah’ımdan başka kimse
Bir seslenir, sessizce bir ses

Sen gideli beri
Sözler anlatır seni
Ruhum ardınca gelir
Gölge gibi izler seni
Âşık yalnız kalır
Her gece gözler seni
Hasretinden
Mahvedersin sen beni

Sosyal medyada yapilan Galatasaraylilari aptallastirma hareketine kurban verdigimiz bir oyuncumuz.

Dustugu ve performans veremedigi donemler elbette ki oldu ama "yangin" taraftari daha 2. senesinin basinda sepete koymustu bu adami. Hem Icardi, hem Osimhen hem de kanatlarda Kerem ve Barisla yegane baglanti kuran adamdi bizim takimda. Aldigi her topu bir takim arkadasini oynatmaya yonelik oynuyordu, su an o kalibrede bir adam yok takimda.

Bunlari yaparken:
"Yasli", "bitik", "artik duran toplari Sara'ya birak" diye de durmadan elestirildi. Simdi ise arkasindan soven her X/Twitter hesabi onun oldugu editleri paylasiyor. Duran toplar yuzunden sovdugunuz adam gitti gideli tek bir duran top golumuz de yok.

Bizde geldi, oynadi, iz birakti ve gitti. Oynadigi surece de formanin hakkini verdi, onundeki iki forveti gol krali yapti.

Su anda bir oyuncumuzu linc ederlerken aklimiza Mertens'in gelmesi lazim. Bu toksik duzene Galatasaray taraftari olarak ayak uydurmayip kendi oyuncularimizi kimseye yedirmemeliyiz.

Okana yardımcı mi olur sportif direktör mü olur kesinlikle takıma kazandirilmali. Pozitif havası yeter. Ama futbola döneceğini sanmıyorum tdlik falan da yapma amacı yok. Adam hayatını yaşıyor. Sempatik adam. Her şeyden keyif almaya çalışıyor. Kapadokyada bir aileyi ziyaret etmişlerdi ailecek o olay bile nasıl bir insan olduğunun kanıtı.

Bugün futbola geri dönse son 5 maçta Yunus’dan fazla tabela yapardı. Kıymetini bilemedik.

Sportif direktörlük falan konuşuluyordu. Bence en doğru isimlerden birisi Mertens olur. Belçikalı, uzun yıllar Hollanda'da oynadı. Napoli efsanesi. Yani birkaç önemli futbol ülkesinde ciddi bir imaj sahibi. Üstelik aşırı sempatik biri. Bunun transfer için görüşüp de ikna edemeyeceği oyuncu olamaz bence.

Sportif direktörlük falan konuşuluyordu. Bence en doğru isimlerden birisi Mertens olur. Belçikalı, uzun yıllar Hollanda'da oynadı. Napoli efsanesi. Yani birkaç önemli futbol ülkesinde ciddi bir imaj sahibi. Üstelik aşırı sempatik biri. Bunun transfer için görüşüp de ikna edemeyeceği oyuncu olamaz bence.
parmak atmayı seven bir zat kendisi. transfer görüşmesinde bunu yaparsa, 100 m da versek iptal olur o iş. :d

Herlade SD olarak gelse taraftarlar karsi cikmaz ama SD olamakta kolay degildir cok iyi baglantilarin olmali bu alemde.

Geri
Üst Alt