#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo yinemi Riera yi dovmus? :D

bunlar yakın arkadaşlardı,bir de ciddi birşey değildir,kadro dışı falan olmaz umarım

kadro dışı kalırsa playoffdan önce en sıkıntılı bölge olacak ortasaha birden

Melo formda Riera formsuz diye suç Melo'da bile olsa (ki muhtemelen öyledir) Riera'ya laf edenlerin oranını yüzde 80 civarında bekliyorum..

nazardır olur böyle şeyler yüksek stresli bir meslek sonuçta inşallah kısa zamanda hallolur mesele.

para cezası verin. niye kadro dışı kalıyorlarmış. playoflarda oynattıktan sonra manisa macında ceza versen nolur vermesen nolur. kim ceza cekiyor bunda.

Melo isterse riera'nın durduk yere kaşını patlatsın yinede şu şartlarda melo'dan vazgeçme gibi bir durumumuz olamaz bunda hepimiz hemfikiriz sanırsam..

bakın melo suçsuzdur demiyorum ama kavga etti diye melo'dan vazgeçme lüksümüz olamaz..

Melo isterse riera'nın durduk yere kaşını patlatsın yinede şu şartlarda melo'dan vazgeçme gibi bir durumumuz olamaz bunda hepimiz hemfikiriz sanırsam..

bakın melo suçsuzdur demiyorum ama kavga etti diye melo'dan vazgeçme lüksümüz olamaz..

Değiliz. Futbolcu kulübün değerlerinin ve kurallarının üstünde değildir.

Adnan Polat olsa Melo'yu almamak için bahaneyi bulmuştu

Adalet yerine eyyamı seçersen takımın içine bomba koyarsın. İsimlere bakılmadan cezalar verilmeli.

Adalet yerine eyyamı seçersen takımın içine bomba koyarsın. İsimlere bakılmadan cezalar verilmeli.

ceza derken ne cezası ben ceza verilmesin demedim kadro dışı bırakamazsın diyorum bugün melo'yu kadro dışı bırakma lüksümüz yok bunun farkındasınız hepiniz değil mi?

ceza derken ne cezası ben ceza verilmesin demedim kadro dışı bırakamazsın diyorum bugün melo'yu kadro dışı bırakma lüksümüz yok bunun farkındasınız hepiniz değil mi?

Melo'nun kadro dışı kalmasını kimse istemez tabi ki. Ama olaya yaklaşımın çok yanlış. Melo durduk yere birinin kaşını patlatsa bunun cezası verilmeli. Kadro dışı kalmak olsa da verilmeli. Kulüp değerlerinin önemi oyuncunun öneminden daha önemlidir.

Değiliz. Futbolcu kulübün değerlerinin ve kurallarının üstünde değildir.

bakın ilk önce yazdığım yorumu iyi analiz edin sonra cevap yazın sen kavga etti diye melo'yu yollucaksan senin futbol mantığında sıkıntı var..

ceza verilmesin diyen yok kadro dışı bırakamazsın diyorum buna itirazı olan varsa çıksın söylesin şimdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt