#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

1 saat öncesine kadar takımda ki en sediğim oyuncuydu. Ama Riera'nın o suratını görünce inanılmaz soğudum Melo'dan. Umarım kadro dışı kalır. Melo'suz da oluruz şampiyon. Kim olursa olsun takım arkadaşını o hale getirmeye hakkı yok. Dövdüğü kişi Riera olduğu için fazla tepki verilmiyor. Muslera-Elmander-Selçuk'u o hale getirseydi çok daha büyük tepki görürdü. Bu olaydan sonra oyuncularında Melo'ya bakış açısı değişir.

Yaptığı tek yanlışla tüm doğrularını götürdü bence.

1 saat öncesine kadar takımda ki en sediğim oyuncuydu. Ama Riera'nın o suratını görünce inanılmaz soğudum Melo'dan. Umarım kadro dışı kalır. Melo'suz da oluruz şampiyon. Kim olursa olsun takım arkadaşını o hale getirmeye hakkı yok. Dövdüğü kişi Riera olduğu için fazla tepki verilmiyor. Muslera-Elmander-Selçuk'u o hale getirseydi çok daha büyük tepki görürdü. Bu olaydan sonra oyuncularında Melo'ya bakış açısı değişir.

şu halamın şeyi olsa amcam olurdu muhabbetlerini bırakın yahu muslera elmander selçuk olmazdı riera yerine işte bunlar akıllı adamlar kavgayla dövüşle işleri olmaz sırf şu dediklerinizle bile çelişiyosunuz niye işte selçuk elmander felan değilde rieranın cevabı

tek taraflı değil hiç birşey demekki rieranında suçu varmış

Boyle olaylar heryerde oluyor, iki sene once Onyewu, Ibrahimovic'in kaburgasini kirmisti.

şu halamın şeyi olsa amcam olurdu muhabbetlerini bırakın yahu muslera elmander selçuk olmazdı riera yerine işte bunlar akıllı adamlar kavgayla dövüşle işleri olmaz sırf şu dediklerinizle bile çelişiyosunuz niye işte selçuk elmander felan değilde rieranın cevabı

tek taraflı değil hiç birşey demekki rieranında suçu varmış

Ne suçundan bahsediyosun be. Adamın kaşını patlatıp gözünü morartmış. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Riera'nın suçunun olup olmadığını bilmiyorum eğer suçu varsa oda gönderilsin ama Melo'nun suçu olduğu çok açık ortada.

ayrıca felipe meloyu sadece bi futbolcu olanlar gören varsa gitsin bi ellerini yüzlerini yıkasınlar

galatasaraya kattıkları sadece bi futbolculuk yetenekleri değil gerek liderliği gerek savaşçılığı gerek asiliği gerekse ruhunu tam anlamıyla formasına adayan herşeyini sahaya koyan bir isim ve böyle biri en son ne zaman gelmiş diye bi oturup düşünmek gerekiyor

bir futbolcudan daha fazlası şüphesiz

398876_401766273181657_243149862376633_1391566_1529407399_n.jpg

bilmiyorsan ne ahkam kesiyosun???????

Nerenden okuyosun. Ahkam kestiğim mi var? Riera'yı mı savundum ben. Riera'nın suçu varsa oda defolsun gitsin takımdan. Melo'nun suçu olduğu çok açık. Ne olursa olsun vurmaması lazım. Ya ikisi de suçlu yada Melo suçlu. O yüzden bence gönderilmeli.

Nerenden okuyosun

göZümle bi sorunmu var??????

senmisin bu takımın zaptiyeside kafana göre adam yolluyon bilader probleminiz ne sizin???

görülen o ki göndermeye asıp kesmeye o kadar çok meraklı kişi var ki

bizde biliyoruz burası Galatasaray zaten gerekli olan ceza verilir maddi ise maddi 1 maç ise 1 maç ama direk burası Galatasaray vay efendim bunlar nasıl yapar bunu asıp keselim vs. ne oluyoruz lan görende birine tecavüz ettiler sanacak görende adam öldürdü sanacaklar

siz hiç mi hayatınızda arkadaşınızla tartışmadınız hiç mi hayatınızda kavga etmediniz? Aile için kardeş abla abi ile kavganız olmadı ne oldu yani burası bilmem ne ailesi burada böyle şeyler olmaz denilip kapı önüne mi koyuldunuz?

Melonun yaptığı yada Rieranın yaptığı ne ayıptır nede buna benzer birşeydir bu yapılan bir hatadır sinir anında yapılan bir yanlıştır hiç mi hata yapmayacaklar??nedir yani insan bunlar insan

biz ne kavgalar ne tartışmalar gördük ne oldu bugüne hangi biri gönderildi? Hakan Şükür tartışmasından tut,Baros-Pino tartışmasına kadar Necati-Hasan tartışmasından tut Servet-Cem Sultan tartışmasına kadar Baros da Servet de zamanında Hakan da burada kaldı ne oldu yani?

Nerenden okuyosun. Ahkam kestiğim mi var? Riera'yı mı savundum ben. Riera'nın suçu varsa oda defolsun gitsin takımdan. Melo'nun suçu olduğu çok açık. Ne olursa olsun vurmaması lazım. Ya ikisi de suçlu yada Melo suçlu. O yüzden bence gönderilmeli.

ya 1 kavgada takımdan gönderme nerden cıkıyor ben onu anlamıyorum.

göZümle bi sorunmu var??????

senmisin bu takımın zaptiyeside kafana göre adam yolluyon bilader probleminiz ne sizin???

görülen o ki göndermeye asıp kesmeye o kadar çok meraklı kişi var ki

bizde biliyoruz burası Galatasaray zaten gerekli olan ceza verilir maddi ise maddi 1 maç ise 1 maç ama direk burası Galatasaray vay efendim bunlar nasıl yapar bunu asıp keselim vs. ne oluyoruz lan görende birine tecavüz ettiler sanacak görende adam öldürdü sanacaklar

siz hiç mi hayatınızda arkadaşınızla tartışmadınız hiç mi hayatınızda kavga etmediniz? Aile için kardeş abla abi ile kavganız olmadı ne oldu yani burası bilmem ne ailesi burada böyle şeyler olmaz denilip kapı önüne mi koyuldunuz?

Melonun yaptığı yada Rieranın yaptığı ne ayıptır nede buna benzer birşeydir bu yapılan bir hatadır sinir anında yapılan bir yanlıştır hiç mi hata yapmayacaklar??nedir yani insan bunlar insan

biz ne kavgalar ne tartışmalar gördük ne oldu bugüne hangi biri gönderildi? Hakan Şükür tartışmasından tut,Baros-Pino tartışmasına kadar Necati-Hasan tartışmasından tut Servet-Cem Sultan tartışmasına kadar Baros da Servet de zamanında Hakan da burada kaldı ne oldu yani?

Cevap veriyoruz sana gidiyosun ordan bi cümleyi alıntılayıp ona cevap veriyosun. Bence Melo kadro dışı kalmalı sence kalmamalı. Selne futbol tartışamayız. Kal sağlıcakla

gif-dog-i14.gif

melodan daha efendi biri var mı şu takımda iftira atmayın adama.. reirayı arıyor kafasını çevirip özür dilemek için..

Usta haklisin ama 5 dikis atilmis surata.. Sen nasil bi goruntu bekliyordun? Melonun vurdugu yerde gul biter felanmi zannetin?

abi ayrıntılarında ne okudun ve buna inandınmı. daha yeni bir haberi yalanladı yönetimimiz. 45 saniye boyunca haberine inandınmı yoksa.

Baris'cim bi haber okumadım. Sadece Riera'nın o fotoğrafını gördüm ve olayın ne kadar ciddi olduğuna inandım. Ne olursa olsun takım arkadaşını o hale getiren birisini ben takımım da istemem.

Baris'cim bi haber okumadım. Sadece Riera'nın o fotoğrafını gördüm ve olayın ne kadar ciddi olduğuna inandım. Ne olursa olsun takım arkadaşını o hale getiren birisini ben takımım da istemem.

abi 1 yumrukta gözünü morartmam kadar normal birşey yok. zaten büyük para cezası alsın. herkesten bütün takım arkadaşlarından hocamızdan özür dilesin. bir daha böyle şey olmayacak desin olsun bitsin. biz melo gibi daha başka oyuncu bulamayız. durmadan yönetime sallarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt