#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo: Hocamin, arkadaslarimin ve taraftarin sahip cikmasi beni cok duygulandirdi. Simdi sampiyon olmaya bakmaliyiz.

Melo: Çok motiveyim. Ben buraya tarih yazmaya geldim.

[video=youtube;IWMdHaatZhI]https://www.youtube.com/watch?v=IWMdHaatZhI[/video]

Reis geliyor.Şimdi onlar düşünsün.

Bize paraları cukkalayıp dünya umrunda olmayan yabancılar değil,

Melo gibi agresif, takımını sahiplenen, yürekli topçular lazım.. Seviyoruz seni reyiz..

Tamam manisa maçında dinlenmiş oldu ne güzel, bomba gibi dönecek melo, dinlenmek için güzel bahane oldu bu :))))))))

salman senin twitterinmi var lan.

ya abi dayanamadim actim.

2 haftadir takiliyorum.

beni takip eden 4 kisi var sadece ama.

kuzenim, sercan, yunus ve osman.

ama cok faydali birsey yahu.

spor siteleri takip ediyorsun, dk basi haberler geliyor, normal haber siteleri takip ediyorsun, dunyada ne oluyor, ne olmiyor ögrenebiliyorsun.

en cok formula1 pilotu fernando alonsoyu takip etmek icin girdim oraya.

o da 1 aydir twitter acmis, her gun hayranlarina fotolar, haberler falan veriyor.

senin var mi twitterin?

benim gercek hayatta tanidigim insanlarin pek yok twitteri, facebooka sahip genelde cogu.

ama türkiyede twitter baya cikista

Felipe Melo ‏ @_FelipeMelo

Herkese gosterdigi destekten oturu bir kez daha tesekkur ederim ve bir kere daha herkesten ozur dilerim.simdi besiktas macini dusunme zamani

2 haftadir takiliyorum.

spor siteleri takip ediyorsun, dk basi haberler geliyor, normal haber siteleri takip ediyorsun, dunyada ne oluyor, ne olmiyor ögrenebiliyorsun.

en cok formula1 pilotu fernando alonsoyu takip etmek girdim oraya.

o da 1 aydir twitter acmis, her gun hayranlarina fotolar, haberler falan veriyor.

senin var mi twitterin?

benim gercek hayatta tanidigim insanlarin pek yok twitteri, facebooka sahip genelde cogu.

yok hic twitteri düşünmemiştim. belki ilerde acarım seni takip ederim:D

Play offda 6 maçta 6 gol atarsa, defansda da canavar gibi sağlam olurda affederiz:)

2 haftadir takiliyorum.

en cok formula1 pilotu fernando alonsoyu takip etmek icin girdim oraya.

senin var mi twitterin?

Salman Arslan isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Salman Arslan isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

siradisi performans gostermesine gerek yok, kendini isine versin, takim oyunu oynasin yeter!

Engin Melo'dan daha arıza bir tip ama Fatih hoca ne yaptı Engin kırmızı yedikten sonra para cezaları hemen kesildi tekrarı dışında sözleşmesinde de yazıyor zaten sözleşmesinin fesh edileceği söylendi Fatih hoca ayarınıda yedikten sonra sarı kart dahi yemiyor adam nerdeyse artık..

Melo'da arızalı bir tip ama bu yaşananlardan sonra öyle bir şey yapmaya ömür billah artık yeltenmiyecektir düşüncesindeyim çünkü 2.bir hatasında daha kapının önünde olacağının farkında oda engin gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt