#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

2.yarı iyi olabilir bu da Sertaç'a koyabilir:Z18:

rakip

veli-ernst--fernandes

biz

melo-selçuk

sonuç 2-0 yendik.

biri der Selçuk bugün iyi değildi diğeri der Melo ne yapmış. Ee artık yeter yani. Bu adamları rakiplerine göre orta sahada bir kişi eksik oynamalarına rağmen maçı 2-0 kazanmış ve rakibin evinde bir iki pozisyon vermişsek eleştiremezsin.

Oyun anlamında baktığında da eleştiremezsin. Hocanın verdiği kontrollü oyna taktiğini başarıyla yerine getirmişler. Sizler çok kolay zannediyorsunuz galiba orta sahada rakibine göre bir kişi eksik oynayıp hem ileri hem geri muhteşem bir oyun sergilemek.

Bugün o müthiş fernandesi orta sahamızda eriyip giderken görmek çok koydu bazı beşiktaşlılara ayrıca.

Fevkaledinin fevkinde oynadı bugün reis.

Mükemmel oynadı, hem Fernandes'i oynatmadı hem de ileriye gerekli desteği verdi. Karşındaki de Bank Asya takımı değil sonuçta adamlarda Fernandes var, 90 dakika hücumda olacak değil Melo. Bazen sırf eleştirmek için eleştiriyoruz.

melo şu pitbull sevincini bu hafta arenada son hafta da karıköyde yap da şu şikeci ezikler kudursun :D

bu adam bir anda silinmez didik,didik diidik gorduk digimi:ka21:

ezikler 1 hafta boyunca gönderılmesi için yapmadığnı bırakmadı dua kemik köpek paradoksu :D

bu cocugu almazsak century'nin hatası olur

rakip

veli-ernst--fernandes

biz

melo-selçuk

sonuç 2-0 yendik.

biri der Selçuk bugün iyi değildi diğeri der Melo ne yapmış. Ee artık yeter yani. Bu adamları rakiplerine göre orta sahada bir kişi eksik oynamalarına rağmen maçı 2-0 kazanmış ve rakibin evinde bir iki pozisyon vermişsek eleştiremezsin. (sana mı sorcam?)

Oyun anlamında baktığında da eleştiremezsin. Hocanın verdiği kontrollü oyna taktiğini (fatih hoca'yla beraberdin sanırım gece) başarıyla yerine getirmişler. Sizler çok kolay zannediyorsunuz galiba orta sahada rakibine göre bir kişi eksik oynayıp hem ileri hem geri muhteşem bir oyun sergilemek.

Bugün o müthiş fernandesi orta sahamızda eriyip giderken görmek çok koydu bazı beşiktaşlılara ayrıca.

Adamlara bak arkadaş ya, eleştiremezmişim. Peygamber sanki herif. Maç izleyişinize tüküreyim.

şu herife bok atmak için yemin ediyorum kıvrananlar var, bam orta sahasından sonra böyle adamları izliyoruz, halen rüya gibi geliyor.

Adamlara bak arkadaş ya, eleştiremezmişim. Peygamber sanki herif. Maç izleyişinize tüküreyim.

Yanlı şöyle bir ayrıntı var sertaç.

Sizin tabirinizle,dünkü maçta laubali paslar atan Melo'nun bütün pasları da başarılıydı hani.

Pozisyonlara müdaheleleri,topları kesmesi,ortasahayı süpürmesi bence kusursuzdu.

Yiğidi öldür ama hakkını ver. :)

Bu adam alınmayacaksa net söylüyorum play-off'ta da oynamasın, ne manası var ki ? 11 gole ulaşmış daha 5 maç var, ki goller umrumda değil, orta sahayı AYAKTA TUTUYOR, sertliğiyle, azmiyle, hırsıyla, rakip orta sahayı ezmesiyle, herşeyiyle bu adam lazım bize başkası değil. Yok Lass mış, bilmem neymiş, bize bu adam lazım.

Kaç senedir tüm maçlarda rakip takımın taktiği, Galatasaray'ın yumuşak karnı orta sahası, sert girelim, kıralım, hakem de oynatır ken, bu sene bunu göremememizin en büyük sebebi Melo'dur, net.

Yanlı şöyle bir ayrıntı var sertaç.

Sizin tabirinizle,dünkü maçta laubali paslar atan Melo'nun bütün pasları da başarılıydı hani.

Pozisyonlara müdaheleleri,topları kesmesi,ortasahayı süpürmesi bence kusursuzdu.

Yiğidi öldür ama hakkını ver. :)

Aga şu yazdıklarımı baştan sona okumadan bana cevap vermeyin mümkünse. Boş yere sinirlerim yıpranıyor. Adama kötü bir şey söylemeye gelmiyor yahu. Öl dese öleceksiniz anasını satayım. Başarılı falan da değildi, oturun izleyin ilk 20-30 dakikayı tekrar. O laubali hareketleri mahvedebilirdi bizi. Adama zaten orta sahayı süpürmedi demiyorum ben.

Benim yazdıklarımda neden hep böyle sorunlar oluyor anlamıyorum. Olm bi okuyun doğru düzgün yahu, kaçıncı kez yazıyorum şu cümleleri, bana da yazık.

Maçın başı bana göre çok kötü başladı.Hiç öyle bir performans beklemiyordum açıkçası ama maçın devamında kendini düzeltti ve golünü attı.

Aga şu yazdıklarımı baştan sona okumadan bana cevap vermeyin mümkünse. Boş yere sinirlerim yıpranıyor. Adama kötü bir şey söylemeye gelmiyor yahu. Öl dese öleceksiniz anasını satayım. Başarılı falan da değildi, oturun izleyin ilk 20-30 dakikayı tekrar. O laubali hareketleri mahvedebilirdi bizi. Adama zaten orta sahayı süpürmedi demiyorum ben.

Benim yazdıklarımda neden hep böyle sorunlar oluyor anlamıyorum. Olm bi okuyun doğru düzgün yahu, kaçıncı kez yazıyorum şu cümleleri, bana da yazık.

:asd:

Bu ne gerginlik hacı,hayırdır yahu :)

İlk 15 dakika zaten takım olarak kötü başladık maça.Ki Beşiktaş da çok iyi başladı.

Dün spiker Selçuğun adını ağzına bile almadı.O kadar etkisizdi.Buna rağmen ortasahamız açık vermedi.

Geçmişte Barış Sarp gibi malaklardan sonra, Melo ve Selçuğun başarılı oyununu görünce,insan da mutlu oluyor hani :)

Kritik dakikalarda top kaybı yaptığında eğer gol yemiş olsaydık,bunları konuşabilirdik.Ama ortada yenen gol de yok.

Ki verdiği 4-5 tane topuk pası da,rakibin psikolojisini yıprattı.Bu da benim düşüncem.

Niye illa gol yiyince konuşuyoruz? Bizim Türk milletindeki bu zihniyette tuhaf, çıkar dağın tepesine suya atlar atlar başına iş gelene kadar hiçbir şey yoktur. Ancak başına bir iş gelince laf etme hakkı doğar. Ben gol olduktan sonra eleştireceksem sokayım öyle eleştirime, hiç eleştirmesem daha iyi o saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt