#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Her takıma oyunumuzu kabul ettirmemizde ki en büyük nedenlerden biri Melo. Her dönen topu topluyor iyi de pas dağıtıyor.

Maçtan sonra Terim Melo-Riera'yı affetmedik sadece özürlerini kabul ettik dedi. Şampiyon olamazsak %100 almazlar bonservisini de umarım şampiyon olursak alırlar.

şampiyon olmasakta kalsın. zaten bu godoşları almazlar avrupaya. ilk defamı şampiyonluk kacırcaz. gerci ben şampiyon olcagımıza inanıyorum o başka.

ben artik inanmiyorum geriden gelen her zaman avantajlidir helede bu sanslari ve lobileri varken..

Melo candır.Takıma kesinlikle farklı bir hava katıyor .Ne olursa olsun alınmalı bir daha ki sene.

Fatih Hoca'nın bugünkü "Affetmedik, özür kabul ettik" lafından sonra Lass transferine daha bi inanmaya başladım..

inşallah melo mehmet topuz denen adamın karşısına gecip aynı hareketi yapar suratına dogru. tek dilegim bu.

Bu adam mutlaka alınmalı yahu. Alınmazsa asrın hatası olur. ''Cuk'' oturdu sanki bizim gibi sahadaki taraftar adam sanki. Hem çok iyi oynuyor. Şutundan sonra taraftarı uyandırıs gole sevinişi falan mutlaka kalmalı bu adam mutlaka.

Terim'in sözlerinden anladığım kadarıyla alınmayacak. Zor olacak en az Melo kadar yetenekli birini bulabilmek.

Berbat oynadı. Futbolcu kötü oynayabilir, formsuz olabilir, bunu kabul ederim ama maçı umursamama lüksü olmaz. Çok lakayıt bir oyun sergiledi dün. Onun yüzünden yedik ilk golü. 40 dakika sırf zarardı. Sonra zaman zaman iyi göründü, genel olarak yoktu. Bonservisi alınmazsa umrumda olmaz.

Berbat oynadı. Futbolcu kötü oynayabilir, formsuz olabilir, bunu kabul ederim ama maçı umursamama lüksü olmaz. Çok lakayıt bir oyun sergiledi dün. Onun yüzünden yedik ilk golü. 40 dakika sırf zarardı. Sonra zaman zaman iyi göründü, genel olarak yoktu. Bonservisi alınmazsa umrumda olmaz.

burasi iste püff noktasi. Bazen sanki mahalle mac yapior gibi rahat davranior ya... resmen kopiorum :D

sanki alinmicak gibi , bi hava var. Melo giderse Lass gelir

erkenden sari kart görünce kendini geri cekti biraz.....ama ikinci yari Selcukla beraber sahanin en iyisiydi

öz kardeşim olsa ancak bu kadar severim herhaldi. Melo vazgeçilmeyecek bir oyuncu.

Gitmesi hata olur ama bonservisini indirmeliyiz ya da kiralamalıyız tekrardan.

Bu adam mutlaka alınmalı yahu. Alınmazsa asrın hatası olur. ''Cuk'' oturdu sanki bizim gibi sahadaki taraftar adam sanki. Hem çok iyi oynuyor. Şutundan sonra taraftarı uyandırıs gole sevinişi falan mutlaka kalmalı bu adam mutlaka.

sahada taraftara gerek oldugunu sanmıyorum ..

bonservisi düşürülürse alınmalı , selçuk la beraber takımın en iyilerinden biri

bu taşlardan birini değiştirsek işimiz hiçte kolay değil heleki ş.liginde oynayacaksak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt