#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

r_lge1qns84ab6b92m0c6f.jpg

Maçı izlememe en büyük etkenlerden birisi oldu.

melo melo meloooo cidden mükemmel bi transfer tek eksisi luganovari hareketleri umarım akıllanır biraz o konularda onun dışında süperrr :D

Adamsın adam. Nasıl sahiplendin sen takımı öyle.

HRAL :tiphat:

Çok iyiydi. Ama oyun içinde cıvıyabiliyor.

Çok büyük oyuncu. Gelmesini en çok isteyenlerdendim ama bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmemiştim. Hagi ve Keita'dan sonra ilk defa bir oyuncuyu bu kadar benimsedim. Tabi ilkinin yeri çok ayrı ve yukarda.

gelmesini istemeyenlerin en başında geliyordum. hala da bu takımda olmasını istemediğim bir oyuncu. lakin bunun nedeni oynadığı oyun değil ki futbolculuğuna kesinlikle laf etmiyorum ama karakteri hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ha bu arada karakteri demişken de maç içinde yaptığı saçma sapan haraketlerinden bahsediyorum. geçen hafta attığı o kafayı hakem görmüş olsaydı bugün ne o gölü atabilirdi ne de ortaya koyduğu o muhteşem futbolu sergileyebilirdi. kısacası çok dengesiz bir oyuncu ve takımını her an yalnız bırakabilecek kadar sorumsuz, vurdumduymaz bir oyuncu. yakında fenerbahçe maçı var peki melo bu maçta sakin durabilecek mi? bence hayır. ve bugün övülen bu futbolcu, o gün yerin dibine sokulacaktır aynı keyta gibi.

Sarp, Cana derken önlibero teriminin ne anlama geldigini unutmustuk.

Juve ne kadar istiyorsa verelim ve alalim bu adami.

Şimdiye kadar futbol kalitesi en yüksek futbolcumuz. Ama oyun kurucumuz olamaz tabi. Yanlış beklenti içine girilmemeli. Eğer bazı kritik durumlarda hızı yetmezse ve gol yersek kimse onu eleştirmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt