#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Gol atan adamlari yollayalim, zaten hep onu yapiyoruz. Kosan, cirpinan, hirsli, sekiz pozisyona girip bir tane atacak adamlari toplayalim sonra da deriz yahu bu fener yine oynamadan yendi bizi Alex, Stoch, Sow gibi adamlarla, buyu var herhalde, fener bali.

Peki sana şunu soriyim ben fenerli yada bjk li olsam niye Elmander i hiç eleştirmiyorum niye hiç Semih i eleştirmiyorum,yada Ujfa yı ,Eboue yi...Baros u eleştiriyorum Baros u savunan niye savunduğunu bi anlatabilirse bize bizde aydınlansak...Kardeşim bu adam yılda 3 m euro nun üzerinde para alıyo ya müzmin sakat ya fiziken yetersiz ya formsuz ayakta kalamayan,ceza sahası içindeki her pozisyonda kendini yere bırakan kim kardeş?? 3 maç ceza aldığı Antalya maçını hiç söylemiyorum... Bu adamın neyi savunulur??

Twitterından - I've talked galatasaray I love and want to stay here for many years, a hug for everyone and #forzagalatasaray

"Galatasarayla görüştüm. Burayı çok seviyor ve burada yıllarca kalmak istiyorum.. Herkesi kucaklıyorum."."

e yani ne var bunda?

her futbolcunun kötü oldugu maclar var.........Messi bile son 3-4 mactir les gibi oynuyor.....

Şu var. Oyunu umursamazcasına kötü oynadı. Form meselesi olsa tamam, ama resmen lakayıt lakayıt oynadı ilk 30-40 dakika.

Galatasarayda yararlı adam her zaman gönderilmiştir bu hep böyle olmuştur.

Melo da giderse artık arma renk aşkı dinlemem. Yeter ya her sene adam alınıp adam mı gönderilir.

Melo yu kesin alacagiz, yoksa o yoneticiler saklanacak yer arasin simdiden..

C.Fatih Can kardeş burada şimdi benim Galatasaraylılığımı tartışmaya hiç mi hiç gerek yok bi oyuncuyu beğenmediğim zaman Galatasaray lı olmuyosam bişey demiyorum.. Daha maçın başında itirazdan sarı kart görmekte ne oluyor kardeşim hatta sarıyı gördükten sonra bi pozisyonda daha aynı şekilde hakemi alkışladı hakem görmedi yoksa ikinci sarıdan atılacak...Bi insan takımına başka nasıl ihanet edebilir?

Ya bi git işine.

Gelecek sezon da vay ön liberomuz sıkıntılı diye yönetime sallarsın sen.

Şu var. Oyunu umursamazcasına kötü oynadı. Form meselesi olsa tamam, ama resmen lakayıt lakayıt oynadı ilk 30-40 dakika.

kesinlike katılıyorum sana. kötü oynamak başka şey umursamaz lakayt oynamak başka şey. benim burda olmam bile sizin için bir şereftir ey galatasaraylılar der gibiydi sahada. bence kesinlikle bir şovmen. aslında takımı fazla sahiplenmiyor ama çok iyi miş gibi yapıyor.

melonun lakayıt hali buysa ben razıyım arkadaş. adam yeri geldimi defansif yeri geldimi maestro gibi yönetiyor takımı. ilk dakikadalarda aldıgı sarı kart etkiledi. sadece gördügü sarı kart icin kızıyorum ona öyle malca kart görünmez göz göre göre. bunun gibi adam biz zor buluruz bunuda söyliyim. burda herkes melo keşke kalsaydı diye inleyip durur artık.

melonun lakayıt hali buysa ben razıyım arkadaş. adam yeri geldimi defansif yeri geldimi maestro gibi yönetiyor takımı. ilk dakikadalarda aldıgı sarı kart etkiledi. sadece gördügü sarı kart icin kızıyorum ona öyle malca kart görünmez göz göre göre. bunun gibi adam biz zor buluruz bunuda söyliyim. burda herkes melo keşke kalsaydı diye inleyip durur artık.

şimdi çıkıp biri saçmalamaya başlar. Biz Galatasarayız biz Jardeli bile yollamışız diye kendi hayal dünyalarında doruklara ulaşacaklardır.

Bunlar gider fernandese Türkiyenin en iyi orta saha adamı der bunlar gelir Selçuğu yerin dibine sokar Meloya lakayt der.

Çünkü bunlar Galatasaray taraftarı abi bunlar ilginçlerdir.

şu genelleme darlıgına hastatyım yahu .. yeni moda oldu

Melo'nun kafa dolu durumda,, Gerçekten ilk yarı tam anlamıyla kendini veremedi,, Bu adamın sezon sonu ne olacağına dair kimin fikri var ki? Kendinin bile yok kalacağım mı gideceğim mi diye düşünmez mi,, Son 4 haftaya girmişken bazı şeyleri netleştirmek hem onun açısından hem bizim açımızdan en iyisi olacaktır. Melo'nun kesinlikle kalması gerek sezon boyunca çok yarar sağladı bize,, O civarda birini almayı bırak birde uyum takıma uyum sağlamasını beklemek önümüzde ki sezon çok sorun çıkarır başımıza.

La yeter bi rahat bırakın adamı..

Melo giderse çok ağlarsınız siz. Şahsen ben, Melo gider de eksikliği hissederse aferin iyi iş becerdiniz derim.

Takım arkadaşını soyunma odasına kilitlesin ağzını burnunu kırsın her maç kırmızı kart riski taşısın ve siz bu adamı baş tacı yapın...Bugün Riera ya yarın Eboue ye..Ki şu an kiralık hele bi satın aldıkmı o zaman vay ki ne vay..O zaman ben görürüm Melo cuları

Takım arkadaşını soyunma odasına kilitlesin ağzını burnunu kırsın her maç kırmızı kart riski taşısın ve siz bu adamı baş tacı yapın...Bugün Riera ya yarın Eboue ye..Ki şu an kiralık hele bi satın aldıkmı o zaman vay ki ne vay..O zaman ben görürüm Melo cuları

Ne diyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt