#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Beyefendimiz Ortaköyde gece kulüplerinde fink atıyor.

şu adamın Galatasaray futbol takımına oyun içinde kattıklarını göremeyen -kusura bakmayın ama- ARMUTTUR

reisin açık ev adresi ve telefon numarası ziyarette bulunmak isteyen bulunabilir :D

cnpj1.jpg

Bu Pelikan Hill'lerin bi apartmanları var, bir de villaları var. Eniştenin ablası oturuyordu eskiden bunların apartman olanlarında. Villaların 800-900 bin dolar falan fiyatı var.

Efsane güzel bir site.

A2bc5MiCIAM7ir_.jpg

Bugün Kartalspor maçı için tekneden indikten sonra...

cris ile uyumu süper olacak,defansif anlamda büyük koz bu 2linin uyumu

melonun gecen sene gibi hazir olmasi icin daha en az 4-5 mac yapmasi sart gibi

gecen sezona göre agir biraz.

Görürüz Antalya maçında hazır mı, hazır değil mi?

yahu ona bakarsan ben bursaya karsida begendim meloyu

ama gecen sene gibi isiran, rakibine basan, ofansta az ama attigi zaman cok saglam deparlar atan, her duran topu karsilamak icin muthis konsantreli, hareketli bir melo var diyemezsin su an icin, cunku 2-3 ay mi tatil yapip geldi. Bastan beri kampta olanlar bile tam hazir degilken, melonun tam hazir olmasi imkansiz su an icin.

bursaya karsi bir pozisyon oldu macin ortalarinda, gecen seneki melo olsa, kesin brakmazdi mücadeleyi ama bu sefer adam gecince arkadan izledi.

ama yinede enginle, hamitle oynamaktan cok daha iyi, ayrica oynamasi lazim ki form bulsun, dedigim gibi, daha 4-5 mac 90 dk oynasin, iste o zaman gecen seneki formunu bulur.

yahu ona bakarsan ben bursaya karsida begendim meloyu

ama gecen sene gibi isiran, rakibine basan, ofansta az ama attigi zaman cok saglam deparlar atan, her duran topu karsilamak icin muthis konsantreli, hareketli bir melo var diyemezsin su an icin, cunku 2-3 ay mi tatil yapip geldi. Bastan beri kampta olanlar bile tam hazir degilken, melonun tam hazir olmasi imkansiz su an icin.

bursaya karsi bir pozisyon oldu macin ortalarinda, gecen seneki melo olsa, kesin brakmazdi mücadeleyi ama bu sefer adam gecince arkadan izledi.

ama yinede enginle, hamitle oynamaktan cok daha iyi, ayrica oynamasi lazim ki form bulsun, dedigim gibi, daha 4-5 mac 90 dk oynasin, iste o zaman gecen seneki formunu bulur.

Manu maçında iyi durumda olacağını düşünüyorum renktaş. Ondan sonra daha da iyi olacağını düşünüyorum tempo buldukça :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt