#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#10 Felipe Melo

ya bizim yonetim baska alternatif becerip bulamadigi icin bu adama donduyse

ben bu senaryoyu daha cok sevdim

Cevap: #10 Felipe Melo

burda suc yönetimde mi, yoksa kendisinde mi herkes kendine göre cevap verebilir

sonunda indirime gittin iste, zaten baska secenegin yoktu, gidecektin indirime, cunku o paralari sana baska kimse vermezdi, at iste imzayi hemen diyorum ben, yani sucu %70 meloda, %30 yönetimde buluyorum.

ama adam hic acele etmedi, en kötü ihtimal sonuna kadar beklerim, baska secenegim kalmazsa o zaman atarim dedi, bunu yaptida ...

Geçen yıl aldığı para çok tatlı geldi ona.Bence de Melo'nun payı daha büyük.

Toparlanacak birşey yok formsuz değil transferi geciktiği için kondisyon eksiği var.

simdi meloyu 4 seneligine almis olsaydik neler yaziliyor olurdu ama dime :asd:

kendiside cok kasmazdi, eminim, simdi ama kendine gelmek icin ölümüne calisir, cunku gelemezse, seneye burda olamaz

bu büyük bir avantaj, bu yuzden kiralik gelmesine cok sevinmistim.

yakinda toparlanir

tersi olursa

engin yekta colak pusuda

Mesela Maçta Melo ve Selçuğunda performansı düşük bulunmuş.Tabikide özellikle Melonun hazır olmadığı her halinden belliydi.

Fakat bu forvetlerin dokunulmazlığı mı var yahu.Bizim orta sahanın tekniğine,oyun bilgisine ve zekasına yaklaşabilen forvet oyuncumuz yok diyorum.Hadi bakalım.Top isteme yok,saklama yok,pas alışverişleri kötü,birebirde adam geçme yok..Koyun bakalım bu orta sahanın önüne onların anlayacağı dilen adamları neler oluyor.Yahu sadecce koşmakla falan hiçbir yere varılmaz.Melo süper top atıyor topu geri alamıyor.Aynı şekilde Selçuk veriyor Burak ya rakibe yada inanılmaz zamanlama hataları ile topu kaybediyor.Kimse yanlış anlamsın forvet oyuncularımzın hepsi kadroda olsun fakat bir tane üst düzey forvet gerekliydi bunu anlatmaya çalışıyorum.Son vuruşcu falan değil topu aldığında sahada ne yapması gerektiğini bilen adamdan bahsediyorum.

Maçta 1-0 gerideyiz ve çıkan adam en pahalı ve bireysel anlamda şapkadan tavşan çıkarmasını beklediğimiz adam Amrabat oluyorsa yönetim burada ciddi şekilde düşünmeli.Paraya kıyılıp iki tane kaliteli adam alınsaydı ben iddaa ediyorum bu maçtan galip dönerdik.Her şeyi geçtim diğer maşlarda çok fazla sıkıntı çekmezdik.

Yani ne defans ne orta saha bu takımın hücumsal anlamda kalitesini bir üst seviyeye çıkaramadık.Buna imkan vardı ama malesef iş bilmezlik kanımıza işlemiş.

Bu yorumlarımdan kimse kötü oynadığımızı falan,bizden bir halt olmaz düşüncesini çıkarmazsa sevinirim.Sadece ve sadece

Artık söylemekten bıktım usandım iki tane kaliteli ofansif oyuncuyu gene çok gördüler bizlere.

Sadece fizik olarak değil oyun anlamında da sıkıntıları var.Biraz çalışma ile değil,sözle düzelir.Dünkü maçta yaklaşık 20 tane gereksiz kayma yaptı.O kadar boş kayma olur mu,orta saha dediğin koro kor maçta bile en fazla 5-6 kere kayar.Sonra Melo'nunkiler işe de yaratmadı.Hep adam eksildik onun yüzüdün.Büyük ihtimal anlamıştır hatasını.Burada adamdan top olmak ligdekine benzemez.Dünkü maçta zaten pozisyon vermemizin en büyük nedeni gereksiz kayma ve çalım yemelerdi.

Yahu Melo'yu mu tartışıyoruz. Denenmiş, tasdiklenmiş, onaylanmış.....Asıl tartışılması gereken Melo&Selçuk ikilisnin performansını maç içinde olumsuz etkileyen faktörlerdir.

maci tekrar izledim sakin kafayla.

canli izlerken gördüklerim dogrumuydu acaba, heycan, stres yüzünden görmek istedigim gibi mi görmüsüm acaba melo, hakan batla, elmander, burak, amrabatin perfromanslarini diye tekrar izledim maci, özellikle elmander ve meloyu cok dikkatli izledim.

ben son yillarda Galatasarayda tek basina bu kadar rezil, bu kadar kötü bir mac oynayan adam hatirlamiyorum, bilmiyorum. Ne baros, ne hakan nede baska biri. Hatta 2 sene önceki takima bile gidebilirsiniz, stanculu, pinolu falan.

abi adam dökülmüs, rezil olmus bu macta, ayagina gelen 2-3 top haric 20 top gelmisse, 17'ni rakibe vermis. Ruh gibi dolasmis sahada. Biraz agresif olayim diye 2-3 kere kaymis ama nasil kaymis, direkt pozisyona girmis rakip.

keske hoca daha erken oyundan alsaymis meloyu dedim tekrarini izlerken.

iddia ediyorum melonun profi kariyerindeki en rezil 3-4 mactan birisidir, hatta büyük ihtimal 1. sirada yer aliryodur bu mac, abartmiyorum.

selcukun etkisiz olmasinda melonun etkisi var demistik ama bu kadarini düsünememistim, direkt etkiliyor adam selcuku.

defans yaparken etkiliyor, ofans yaparken etkiliyor, defans yaparken selcuk melodan cok kosmus aga, sola, ofans yaparkende melo ile paslasma sansi olmamis selcukun.

tek basina kalmis selcuk orta sahada, bu yuzden hamit ön plana cikmis, cikmak zorunda kalmis.

yahu adamin olumlu bir seyini bulamazsiniz macin tekrarini izlerseniz nerdeyse... bir tek burak-emra colakin akcirdigi pozisyonda o emreye topu atan meloymus, o pozisyon ve birde ilk yarida elmandere top atip iceriye girmesi haric melonun olumlu hareketi yok, ne ofansif, nede defansif.

keske meloya hemen ikinci yari oyundan alip, emre colaki oyuna sokup, hamit-selcuk-emre yapsaymis hoca orta sahayi , ilerde elmander-burak-amrabat yapsaymis.

formsuz oldugunu biliyoruz, hazir olmadigini biliyoruz ama dün sanirim gününde degildi, yoksa bu kadar rezil oynamayi, bu kadar kötü oynamayi becermek hicte kolay degil.

abartma canim diyenler olur aranizda ama macin tekrarini izlemek isteyene link vereyim, görürsünüz 1 gram bile abartmadigimi.

Yahu Melo'yu mu tartışıyoruz. Denenmiş, tasdiklenmiş, onaylanmış.....Asıl tartışılması gereken Melo&Selçuk ikilisnin performansını maç içinde olumsuz etkileyen faktörlerdir.

bi sus Allah askina, senin kadar bos bos konusan baska adam yok bu forumda.

al su lanet olasi maci tekrar izle, bak bakalim kim kimi olumsuz etkilemis.

aslında olumsuz gözükebilir ama melo ve selçuk'un iyi oynamadığı maçta iyi oynadık bariz hakem hataları olmasaydı yenebilirdikte bu da takım adına pozitif bir durum artık takım kişiler üzerine kurulu değil tabiki kuruluda mesela melo olmazsa biter takım veya umut olmazsa biter gibi bir durum olmayacak

aslında olumsuz gözükebilir ama melo ve selçuk'un iyi oynamadığı maçta iyi oynadık bariz hakem hataları olmasaydı yenebilirdikte bu da takım adına pozitif bir durum artık takım kişiler üzerine kurulu değil tabiki kuruluda mesela melo olmazsa biter takım veya umut olmazsa biter gibi bir durum olmayacak

melo cikinca hamit ortaya gecince daha iyi pas yapmaya baslamisiz, daha iyi top cevirmeye baslamisiz.

ben sunu anladim, melo fizigini kaybettigi an futbolda hicbirsey yapamaz, yani 32 yasina falan gelince melo cekilmez hale gelir sahada.

bu yuzden melonun bir an önce kendine gelmesi lazim, zaten bu kadar kötü, bu kadar rezil bir daha istese bile oynayamaz herhalde

ama gecen sene izledigimiz meloya cok ihtiacimiz var eger tekrar basarili olmak istiyorsak.

her mac cok gol yememiz, selcuktan faydalanamiyor olmamiz, tüm bunlar melo yüzünden, bundan artik süphe yok.

maci tekrar izledim sakin kafayla.

canli izlerken gördüklerim dogrumuydu acaba, heycan, stres yüzünden görmek istedigim gibi mi görmüsüm acaba melo, hakan batla, elmander, burak, amrabatin perfromanslarini diye tekrar izledim maci, özellikle elmander ve meloyu cok dikkatli izledim.

ben son yillarda Galatasarayda tek basina bu kadar rezil, bu kadar kötü bir mac oynayan adam hatirlamiyorum, bilmiyorum. Ne baros, ne hakan nede baska biri. Hatta 2 sene önceki takima bile gidebilirsiniz, stanculu, pinolu falan.

abi adam dökülmüs, rezil olmus bu macta, ayagina gelen 2-3 top haric 20 top gelmisse, 17'ni rakibe vermis. Ruh gibi dolasmis sahada. Biraz agresif olayim diye 2-3 kere kaymis ama nasil kaymis, direkt pozisyona girmis rakip.

keske hoca daha erken oyundan alsaymis meloyu dedim tekrarini izlerken.

iddia ediyorum melonun profi kariyerindeki en rezil 3-4 mactan birisidir, hatta büyük ihtimal 1. sirada yer aliryodur bu mac, abartmiyorum.

selcukun etkisiz olmasinda melonun etkisi var demistik ama bu kadarini düsünememistim, direkt etkiliyor adam selcuku.

defans yaparken etkiliyor, ofans yaparken etkiliyor, defans yaparken selcuk melodan cok kosmus aga, sola, ofans yaparkende melo ile paslasma sansi olmamis selcukun.

tek basina kalmis selcuk orta sahada, bu yuzden hamit ön plana cikmis, cikmak zorunda kalmis.

yahu adamin olumlu bir seyini bulamazsiniz macin tekrarini izlerseniz nerdeyse... bir tek burak-emra colakin akcirdigi pozisyonda o emreye topu atan meloymus, o pozisyon ve birde ilk yarida elmandere top atip iceriye girmesi haric melonun olumlu hareketi yok, ne ofansif, nede defansif.

keske meloya hemen ikinci yari oyundan alip, emre colaki oyuna sokup, hamit-selcuk-emre yapsaymis hoca orta sahayi , ilerde elmander-burak-amrabat yapsaymis.

formsuz oldugunu biliyoruz, hazir olmadigini biliyoruz ama dün sanirim gününde degildi, yoksa bu kadar rezil oynamayi, bu kadar kötü oynamayi becermek hicte kolay degil.

abartma canim diyenler olur aranizda ama macin tekrarini izlemek isteyene link vereyim, görürsünüz 1 gram bile abartmadigimi.

tekrarını at reis izleyeyim

sonuçta negatif gözüksede leş oynayan oyuncularımız olmasına rağmen old trafforddan galibiyetle dönebilirdik gerçekten takım çok üst düzey oldu

#10 Felipe Melo

simdi meloyu 4 seneligine almis olsaydik neler yaziliyor olurdu ama dime :asd:

kendiside cok kasmazdi, eminim, simdi ama kendine gelmek icin ölümüne calisir, cunku gelemezse, seneye burda olamaz

bu büyük bir avantaj, bu yuzden kiralik gelmesine cok sevinmistim.

Allaaaaa dusunemiyorum komplo teorilerini...

Ben demistim.. 4 senelik kontrati kitledi bize simdi vurdum duymaz haliyle top oynuyor.. Tipik Brezilyali.. Nerde o Melocular diyenler olurdu..

Yakismadi reis helede fergusonun bile yuzunu utandirdin brezilya milli takimina bu oyunlami gireceksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt