#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Editleyelim: Melo ufak bir hata yaptığında burası 10 sayfa atlayacak :asd:

Bknz: Muslera.

bazen rakibin arkasindan hizla geliyorya:)

ulan diyorum ben olsam birakip topu kacarim

yalnız dün maçta bir ara baya kızdı.bir daha ki sefere sorcam sana der gibi surat ifadesi vardı :D

takımın vasat olan seviyesine vasat üstüne çıkaran isim melo şu 3 maçta inanılmaz işler yaptı melo da olmasa takım berbat olurdu lass diarrayı çok istiyorduk transfer dönemi ama iyi ki seni almışız lass senin kadar faydalı olamazdı

Su anda en sevdigim futbolcu takimdaki Melo. Yalniz Melo varken geride, Selcuk'un cogu zaman cok geride oynamasini anlamiyorum. Selcuk biraz daha ofansif oynamali.

Aslında son 2 maça baktığımız zaman Melo'nun fazla istekli ve aşırı kendini yıpratmasının zarar da verdiği görülebilir ama görmek istemiyoruz. Karabük maçının golünde kaleciyi kontrpiyede bıraktı gol oldu, Samsun maçında Sarpinho'nun ayağını tuşladı gol oldu. Sanırım diğer elemanlarda biraz sorumluluk almalı ki Melo bu kadar kendini yıpratmamalı..

Aslında son 2 maça baktığımız zaman Melo'nun fazla istekli ve aşırı kendini yıpratmasının zarar da verdiği görülebilir ama görmek istemiyoruz. Karabük maçının golünde kaleciyi kontrpiyede bıraktı gol oldu, Samsun maçında Sarpinho'nun ayağını tuşladı gol oldu. Sanırım diğer elemanlarda biraz sorumluluk almalı ki Melo bu kadar kendini yıpratmamalı..

Bırakmadı, Ufuk kendiliğinden kontrpiyede kaldı. :D

Neydisen Melo laa var ya ben öğrettim sana top oynamasını ben bir yerlere gelemedim ama sen geldin helal olsun sana ama çokta kızdırırdın

ya beni neyse...:lol::lol::lol:

bazen rakibin arkasindan hizla geliyorya:)

ulan diyorum ben olsam birakip topu kacarim

Evet birçok futbolcumuzun yap(a)madığı birşey bu.Diğerleri maalesef ya seyrediyorlar ya da bu konuda çok yetersizler. Takım savunması için şartoğluşart noktalardan biridir ve Melo'nun en sevdiğim özelliklerinden.Umarım o da vazgeçmez diğer futbolcularımızın gayretsiz gibi görünen ama öyle olmadığına inanmadığım tavırlarından dolayı.

Melo'nun hem diklemesine oyun anlayışı,hem de defansif kurgusu son yıllarda Türkiye'de box-to-box denilen oyuncu tiplerini sorgulatır,sorgulatacak.

Melo var ya isminden belli onun ne olduğu.Felipe ve Carvalho karışımı bişey... :asd:

İlk geldiğinde burun kıvıranlar,Melo'nun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu görmüştür inşAllah.Basının fişeklemesine bakıp gaza gelip Melo'ya bidon diyen bidon kafalılar utanmıştır umarım.

melo sezon sonu geri gidermi yoksa opsiyon kullanılıp 13 milyon verilir alınırmı bilmem ama bu tür oyuncular galatasaray forması altında kalması lazım her sene farklı futbolcularla olmaz benim düsüncem en kötü 1 sene daha kiralanması...

Tek başına mücadele ediyor maç içerisinde çoğu zaman. Diğerleride eklense buna keşke

10'un üzerinde gol atar bu sene.

Pittbullumuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt