#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Her zamanki gibi çok iyiydi birde gaza gelip bazı hareketler yapmasa daha iyi olacak. :)

Yapsın yapsın takımı ateşleyen birileri lazım Hagi'den sonra gelmedi böyle bir kan!

Melo Adamın hasısın

10 Numara Adamsın :)

keske fr zamaninda selcuk ve melo orta saha da olsaydi. önlerinde elano, kewell, keita; forvet de baros. ah ulan ah...:(

Bugün süper oynadı. Bonservisini almalıyız.

Ins'Allah derbi maçlarinda boyle bir performans sergiler ve kalbimizdeki yeri gittikçe buyur :) Alexi durdursun , Pitbull show yapsin Volkana yeter benim için

Nasıl sahiplendi bu takımı bu kadar şaşırıyorum. Helal olsun aslanım.

kel'ine kurban olurum lan melo!

o kafa öpülmez, yalanir ya-la-nir!

Nasıl sahiplendi bu takımı bu kadar şaşırıyorum. Helal olsun aslanım.

sanirim taraftarin da etkisi var bunda! taraftarin gösterdigi sevgiden dolayi adam cosmaya basladi. onun basarili performansindan dolayi da taraftar cosmaya basladi...

al gülüm ver gülüm :D

bu adama yılın bidonu diyip küçümseyen angutlar ezikler vardı :) neyse onlar Christian ve Şaşı Selçuk larıyla mutlu mesut olsunlar bizim MELO muz var

Gökmen özdenak telegolde övemiyor.. Çünkü tükürdüğünü yalayacak.

Hirsi ve mucadelesiyle yine takdir topladi. Boyle giderse kolay kolay birakmayiz..

Pas hataları oluyor bazen ters yerlerde yapsın da yeri ve zamanını bilsin bu arada bonservisini almazsak yazık.

Ben farklı anlamıştım :o Hani topu kestikten sonra taraftara yaptığı hareketten falan bahsediyorsun sanmıştım

298021_264012163638854_231754276864643_876690_1821828181_n.jpg

Manc City´nin Yaya Toure´yi kullandığı gibi kullanmak istiyor Fatih Hoca,doğrusuda bu.Melo gibi teknik,hareketli ve kondisyonu yüksek bir adama sadece defans yap diyemessiniz.Melo mu?Yine reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt