#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Manisa maçı çıkışı veledin teki ne yapmış öyle Selçuk ile Melo'ya. Birinden şapka birinden polar almış ama üstünden çıkarmış adamların. Ne gereği var ki yazık vallahi.

Belki de ilk defa bizde oynayan kiralık bir oyuncuyu bu kadar almamızı istiyorum Melo çok farklı çok.Sezon sonu şampiyon olduğumuz taktirde hem ligden hem Champions League'den iyi bir gelir elde edeceğiz yani Melo'ya 13 Milyon Euro verilir arkadaş bu adam takımı ayakta tutanlardan birisi.Eğer alamazsak çok ama çok üzüleceğim.

Elano ibretine benzer bir durum oluşması riskini almak istemedikleri için kiralık alındı sanırım;yoksa 8-10 gibi fiyata direkt bonservisi alınırdı.Tabi opsiyon normal fiyatın biraz üzerinde tutulur...Haksız da değildi bu düşünce;kim bilebilirdi takımı bu denli benimseyeceğini,Brezilya Milli Takımında ve Juventusta oynayan adamın?...

Üç aşağı beş yukarı anlaşılır,bonservisi alınır diye düşünüyorum.Kaptanlık verilerek onore edilmeli,sorumluluk duygusuyla agresif hareketlerini de frenler böylece...Zaten psikopat biri değil anladığım kadarıyla,herkes gerginken o sakin kalabiliyor,birkaç olayda dikkatimi çekmişti...

Ujfalusi de yakışırdı kaptanlığa ama yaş oluyor 34,Albayrak ın dediği gibi Melo futbolu bizde bırakırsa epey bir süre kaptanlık konusu hallolur.Sabrimizde bir zahmet bozulmayacak,haddini bilecek;öyle kolay değil Ujfaya,Meloya kaptanlık yapmak!...

Dövmenle,hırsınla,sakinliğinle,agresifliğinle,gollerinle,paslarınla,golden sonra yaptığın değişik sevinçlerle kalbimizi fethettin melo.

Futbolu bizde bırakırsın inşallah.

ha o psikopat engin çok normal :)

aynı modelin Türk versiyonu :)

18pkq.jpg

şurdaki sevince bak ya.tam piskopat :asd:

Şu adamın bonservisini alalım en iyi transferimiz olur...

Melo'nun şimdiden futbolu Galatasaray'da biraksın isteyenler biraz abartmıyor mu?

Bende isterim, şimdi ki performansıyla Galatasaray'da futbolu bırakmasını, ama gelecekte nelerin olacağını hiç birimizde bilemeğiz.

Sakatlanabilir, futbol keyfi kaçar, aile sorunu çıkar, veya başka bir takıma gider.

Yani, çok erken açıklamalarda bulunmakla dikkat etmek lazım.

bilmiyorum benimle ayni fikirdemisiniz ama senelerdir GALATASARAYimizi bukadar seven bir oyuncu olmamistir. daha dogrusu ben hatirlamiyorum.

Saçma.. Melo, Galatasaray'da henüz bir sezon bile geçirmedi. Ve hatırlamaya çalışırsan hatırlarsın.. Yabancı olarak Hagi, yerli olarak Hakan Şükür.

Son yıllarda gelen en sağlam yabancılardan, hem oyunuyla hem ruhuyla.Bu adam bi başka harbiden. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt