Arda Yildiz
Parçalı Üye
- 19 Aralık 2010
- 2.552
- 7
- 998
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho
Mutlaka almaliyiz bu adami.
Mutlaka almaliyiz bu adami.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meloyu eleştirip Barosu övmek. Nasıl güleceğimi şaşırdım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ne yaptı bugun sahada oynamak istemiyor gibi bir hali var.Bir kaç pozisyon kendini zorladı asıl gücünü gösterdi ama oyunun çok büyük bir kısmı yattı resmen,maç bitsede gitsem gibi bir hali vardı sürekli.
Ne yaptı bugun sahada oynamak istemiyor gibi bir hali var.Bir kaç pozisyon kendini zorladı asıl gücünü gösterdi ama oyunun çok büyük bir kısmı yattı resmen,maç bitsede gitsem gibi bir hali vardı sürekli.
Özellikle yenileri izledim fakat Melo'nun ne yaptıgını pek anlayamadım.Kendini zorlamak istemiyor gibi bir havada oynadı.Kapasitesi var fakat kullanmıyor gibi bir hava hissettim,nasıl olsa kiralığım paramı alır giderim gibi bir his olustu bende.
Şaka falan mı yapıyorsun?
Niye şaka yapar gibi bir halim mi var? Benim görüşüm bu bugunki performansı çok fazla kendini zorlamadığı yönünde bir sorunmu var?
Dikine oynadığı ve son derece isabetsiz attığı toplarıda gördük bunu tartışmıyorum adamda yetenek var bunu kimse inkar edemez.Artık defansif ofansif orta sahamı kaldı her iki yönünde oynamak zorundasın oyunun,,Cana'yı niye harcadık peki o zaman.Cana'da paşalar gibi defansın alasını yapıyordu ama hücumsal anlamda zayıf kalıyordu..Hazırlık maçları dahil kendini pek fazla zorladıgını düşünmüyorum gercek gücünü yansıtmıyor benim görüşüm bu yönde.