#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Bu adamın önlibero olduğuna beni kimse inandıramaz :)

Kafa attığı pozisyonun görüntüsü varmı ?

Adam daha nasıl hücuma çıkacak yapmayın etmeyin bugün sahada sallanmayacak(küfür edilmeyecek) tek adam göster deseler bu adam Melo'dur.Zorlama derken neyi kastediyorsunuz dar alanda attığı çalımlarla ilerlediği pozisyon falan vardı onlarda da çok iyiydi bence,kafa atması hoş olmadı sadece.

Zorlama derken gerçek gücünü yansıtmadıgını düşünüyorum,Melo üst düzey bir adam ama gerçek oyununu oynamadıgını düşündüğümü ve daha iyi performanslar bekledğimi anlatmaya çalışıyorum

Koray Kurt bu görüş ile takım değerlendirirsen dünya üzerinde sadece Barcelona'yı beğenirsin ama.

Saçmaladı onlar. 0-2'den 2-2'ye nasıl getirtirsin Sociedad'ı?

Guardiola istifa. Zaten Fabregas'ı sol açık oynatıyor. Sırf egodan ha. Aldım joker oldu diyebilmek için. Aptal bu adam.

Falan filan.

Zorlama derken gerçek gücünü yansıtmadıgını düşünüyorum,Melo üst düzey bir adam ama gerçek oyununu oynamadıgını düşündüğümü ve daha iyi performanslar bekledğimi anlatmaya çalışıyorum

Yazdıklarından Melo sanki keyfinden kötü oynuyormuş izlenimi çıkıyor. Ondan uzadı muhabbet. Kötü oynadığı da yok da neyse.

Kötüydü demek çok güç. Ayak uyduran çıkmadı Melo 'ya.

Melo bugün takımın en diri ve en iyisiydi bence.

Bence Melo kendisinin isteneni yerine getiremedi, onun mevkisinden oynayan bi adam bu kadar çok pas hatası yapmamalı.

İyi hareketleri de vardı ama nedense hep aklımda kalanlar attığı saçma sapan paslar oldu.

Takımın en iyisiydi diyebilirim. Liderlik özelliklerinin olduğuna da inanıyorum. Sert,birkaç pozisyonda diklemesine oynayınca ne kadar etkili olduğu görüldü.

Fakat çok gereksiz hareketler yapabiliyor rakip oyuncuya...Genel itibariyle kaliteli bir kumaş, yine de ilk topları Selçuk'un kullanması daha iyi olabilir.

Yalnız attığı kafayı hakem iyiki görmedi. Daha dikkatli olması lazım. Şikeci Can Arat artislendi hemen.

Bir daha öyle kafa mafa atmasın canımı yesin. Hakem görse mağdur edecek bizi. Pfdk da en az 5 maç yapıştırırdı. Zaten fırsat kolluyorlar bu sene.

Bu kafa atması kötü ama orda kafa atmıyor dokunuyor ama olsun böyle yapmaması gerekirdi.Mesela Lugano iyi oyuncudur çoğu Galatasaraylı onu takımda görmek ister ama çirkef oldugu için fikirleri değiştirirler yani takımda istemezler.

umarım böyle sorunlar yapmaz hem kırmızı kart görür hemde fenerasyon 2-3 maç ceza verir kötü olur.

tamam hırslı bi oyuncu ama hırsına yenik düşmesin.

Attigi kafa disinda cok begendim. Müthis driplingler yapti macta.

Bi attığı kafayı, birde gögsü ile yumuşattığı topu beğendim :lol:

Şaka bir yana takımın en iyisiydi. Liderlik rolünü üstlendiği zaman iyi işler yaptığını görecegiz.

dün bana göre dökülen takımımızda tek ayakta kalan oyuncumuz idi. ama ne kadar iyi oyuncu olursa olsun hareketlerine dikkat etmeli, dün şanslıydı hakem görmedi, yoksa hem koca bi yarı takımını eksik bırakacaktı hemde en az 3 maç ceza yiyeycekti, kulağının çekilmesi şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt