#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Reis ceza alacakmis. Öyle diyorlar. 2-3 mac vercekler herhalde. Melo´nun olmadigi maclarda Yekta kendi gösteremezse, bi zahmet sucu kendinde arasin o zaman. Ocak´ta gönderilirse de sasirmasin.

Geldiginden beri söylüyorum. Melo benim adamim ya :)

Eğer bu performansı devam eder ve Melo da bizde kalmak isterse sene sonu 6-7m avroya alırız.Rahat olun ;)

Basın toplantısına ''Merhaba'' diyerek katılmış. Uzun süreli takımda kalırsa Kewell gibi son yılların en sevilen yabancısı olur.

Bir de Pitbull sevincinde kendini ne kadar aşmış olduğunu gördük bizim Türk oyunculardan herhangi biri bu sevinci yaşayabilir miydi acaba. Aynen devam Pitbull.

Maç içerisindeki bu tür hareketler (kafa atma falan) hakem hatası diye geçmiyor muydu? Nasıl ceza alacak Melo?

Basın toplantısına ''Merhaba'' diyerek katılmış. Uzun süreli takımda kalırsa Kewell gibi son yılların en sevilen yabancısı olur.

Bir de Pitbull sevincinde kendini ne kadar aşmış olduğunu gördük bizim Türk oyunculardan herhangi biri bu sevinci yaşayabilir miydi acaba. Aynen devam Pitbull.

bizimkiler gol sevincini söylüyorum,çılgın gibi ordan oraya koşturur diğer takım arkadaşı onu yakalamaya çalışır o kaçar koşar koşar sonra durur falan.bi hasan kabze vardı sevinçlerine artistik katardı,aslanım benim.

3 maç ceza alırsa büyük sıkıntı yaşarız. Umarım öyle bir şey olmaz.

Efsane olma yolunda ilerliyor.

1 maç ceza alırsa onsuz ne yapacağımızı görmüş oluruz o kadar dert etmem. bu durumda ortasahada culio'nun eksikliği büyük ölçü de hissedilir. bir ceyhun gürselam var ön libero mevkinde o da yeterli olur mu görücez.

Beklediğim gibi bu sezonki en iyi transferimiz olma yolunda ilerliyor, nazar değdirmeyiz umarım. :)

Ancak ben baştan beri 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonun oraya koymuş olmak için konulduğunu düşünüyorum. Bizim yönetimin en azından yakın zaman içerisinde ne olursa olsun 13 milyon Euro'yu sadece bir oyuncuya vereceğine ihtimal vermiyorum. Çok isterim orası ayrı, umarım Melo bu performansını devam ettirir de bizimkiler yazın ne yapıp edip Juventus'la kıran kırana bir pazarlığa girişmek zorunda kalırlar.

Antu'da Melo ve Alexi kıyaslamıslar, normaldir. Ama 14. hafta geldiginde:

Melo

pit-bull-dogs-001.jpg

Alex

scary_dog.jpg

10 senedir ayni muhabbet :2aloh1:

Su önumuzdeki maçlari alalimda sonrasina bakariz

bu sene elmander riera ve sercanla birlikte severek izlediklerimden başinda geliyor. Selcukla ikisi bu ligi götürcek kapasite de ama önlerine diego tarzi biri olsa daha iyi olurdu gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt