#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

56390_b.jpg

Kaçın lan kaçın geliyoooo

kurban olurum senin gibi bidonlara derhal ara transfer döneminde defansa ve forvete yeni bidonlar bulmak lazım

İnşallah alırız bonservisini.

Gerçekten müthiş bir yıldız Melo.Sahanın her yerinde savunmaya geliyor , orta sahada çok iyi top kesiyor , pasları çok iyi , top sürüp ilerleyebiliyor , toplara ne kadar iyi vurduğunu zaten attığı golde de görmüş olduk.Kısacası geldiğinden beri kötü oynadığı maç olmadı nerdeyse.Ve Samsunspor karşısında da geldiğinden beri en iyi futbolunu oynadı.Umarım Samsunspor maçında attığı gol gibi güzel golleri bizlere izlettirir ve bu iyi performansını sürdürür ona çok ihtiyacımız var.Adamsın Melo.

Italya'daki diger ''Bidon''lara göz atsin yönetim........

''91 km hızla gitmiş.

lan top havadayken arkadaşla muhabbet ettim ben, nasıl 91 km?''

:lol:

1 maç ceza alırsa onsuz ne yapacağımızı görmüş oluruz o kadar dert etmem. bu durumda ortasahada culio'nun eksikliği büyük ölçü de hissedilir. bir ceyhun gürselam var ön libero mevkinde o da yeterli olur mu görücez.

Yekta fazla aratmaz Melo'yu.

Melo bonservisi alındıktan sonra bu takımın kaptanı olacak adamdır. Adamdır !

Fatih hoca PFDK'dan bir şey gelmedi Melo için dedi canlı yayında.

Ayrıca bu adama bayılıyorum, o golde stadda adeta donup kalmıştık. Bütün stad :asd:

Sevinci de ayrı güzel :)

Sus lan ezik dönek asker kacagı saksakcısı seni :)

Metin Oktay'ın Japon bayragını, Ribery'li 5'liginizi, Aydınsporu, Cennesi, Sigma Olomoucu, dedelerinizin bizden yedigi 7 golun hesabını, her gece ruyalarınıza giren UEFA'yı, Super kupayı falan derken EZERIM seni :)

Aziz Başkan bi çıksın hele AŞAĞIDAKİ GİBİ KAPAKLARA DEVAM EDECEZ:..

Lan olum az evvel dedim, ezik dönek asker kacagı saksakcısı diye. Gidip gidip tasdikledin dedigimi. Suclu baskanınıza hala yataklık yapıyosunuz. Yol yakınken bırak Fb'yi, gel GALATASARAY'a huzur bul. Kurtul bu ruh halinden. Yoksa sonun Bakırköy, benden demesi. Son 5-6 senede 3 sefer sampiyon oldugunu sanıp sevinen baska bir mahluk kitlesi var mı?

Koyduğu resimler küfürler

Atın şunu

Takım falan boşver

Adam olacaksın önce

Yaz bakalım klavyeden

Anca klavyeden

Koyduğu resimler küfürler

Atın şunu

Takım falan boşver

Adam olacaksın önce

Yaz bakalım klavyeden

Anca klavyeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt