#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Dün Telegolü izlerken çok güldüm Kaya Çilingiroğlu'na... Melo için 10 numara için alındı ama sadece dafansda var asıl görevini yapmıyor diyor... Oradaki ceketlerde bunu onaylıyor... Bir kişi Melo'nun ön libero olduğunu söylemedi.. Gariplerim Melo'yu forvet arkası sanıyor....

O ikinci yılda clde kendini gösterirse iyice ne olacak?:q

Geçen yıl zaten iyiydi.Juventus çoktan gözden çıkarmış performansına baksaydı satmaması gerekirdi.Juventus'un umrunda bile olmaz.Adamlar kendi takımını kurmuşlar ligde de liderler zaten.Birde Hiç bir kulüp 2 yıl kiraladığı futbolcudan yüksek bonservis istemez.

Hiç stratejiden anlamıyonuz.

Bu adama geldiği gün bidon diyenlerlerle yaptığım savaşı hatırlıyorum, resmen adama Brezilyanın mustafa sarpı demişlerdi hey gidi .

200 diyelim bitsin :asd:

Adamin dibisin Melo.

Dun birkac yerde luzumsuz calima gittinya, bosver onu :)

Sımarma reis aynı hırs ve ciddiyetde devam

Gerçekten libero oynuyor adam :lol:

Felipe Melo de Carvalho

Felipe Melo laylaylaylaylayyy.Müthiş bir adam müthiş.Derbilerde coşacağına inanıyorum.

Felipe Melo laylaylaylaylayyy.Müthiş bir adam müthiş.Derbilerde coşacağına inanıyorum.

alex ve melo çarpışmasını merakla bekliyorum. Alec çok ağlayacak gibi geliyo derbide :)

Birazdan TRT1'de Şut ve Gol'de Melo'nun hayatı var.

Harbiden korkuyorum derbilerde kırmızı kart görecek diye.Quaresma geçer kaşınına saçma sapan harekeler yapar, buda vurur ağzının ortasına.

alexi,emreyi getirin melonun karşısına..ensesinden tuttumu ikisininde duvara çalar valla:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt