#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Her şey iyi güzel de Melo her an bi kırmızı kart görüp 2-3 maç ceza alabilecek gibi duruyor.

cok talihsiz bir yorum. birak kirmiziyi. oynadigi 4 macta sari kartin yanindan bile gecmedi. sadece ibb macinda ki hareketi var. onuda tahkim kurulu bi yerine takmadi.

_FelipeMelo_ Felipe Melo

It's always nice to be warmly received in the club!

7 Okt.

FarisGari

@_FelipeMelo_ glad you're enjoying yourself there, hope they buy your full contract :)

7 Okt.

@_FelipeMelo_ Felipe Melo

@FarisGari I also hope to fulfill.

[video=youtube;ftSq8NJd0Qg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ftSq8NJd0Qg[/video]

Adam tam bir pisikopat.. 2 tane daha bu tarzda futbolcu olsa süper olur.

O bir vahşi. Hapsirdigimda bana ,"sağdan kop, ben seni görürüm" diyor. Sabri'ye aşık olmasından korkuyorum...

Seviyoruz seni reis.

Sarı formaya yazdırılır #10 Felipe Melo

Galatasaray'ın dünkü idmanında sakatlık geçiren Felipe Melo'nun sağ dizinde ödem tespit edildi.

Brezilyalı yıldızın Bursaspor maçında oynayıp oynayamayacağı ise maç gününde belli olacakmış.

Galatasaray'ın dünkü idmanında sakatlık geçiren Felipe Melo'nun sağ dizinde ödem tespit edildi.

Brezilyalı yıldızın Bursaspor maçında oynayıp oynayamayacağı ise maç gününde belli olacakmış.

Hadi?

Fazlasıyla hissedilecek eksikliği.

Nazar değdi reyize ama acaba yerine kim oynayacak umarım ceyhun oynar,ayhan oynamasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt