#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Galatasaray'ın bu seneki kimliği bence.

Gidenin arkasından sallamayı sevmem ama, buradaki yorumculara göre Lorik Cana dünyanın en iyi 3 veya 5 önliberosundan biriyse Melo tam olarak ne oluyor :D

Gidenin arkasından sallamayı sevmem ama, buradaki yorumculara göre Lorik Cana dünyanın en iyi 3 veya 5 önliberosundan biriyse Melo tam olarak ne oluyor :D

haha, süper

hasan sas bosuna dememisti, "cana ön libero mu Allah askina, biz ön libero mu görmedik"

cananin adamligina asla laf etmedim, ama Galatasarayda ön libero oynayacak kapasiteye asla sahip olmadigini söyledim.

hakkaten canayi topcu sanmistim ben de. gozumuz boyanmis demek adam yakisikli diye

melo gibi 1695208752 tane topçu gördünüz sanki galatasarayda aga saiodu kraldı lan bi ara

hakkaten canayi topcu sanmistim ben de. gozumuz boyanmis demek adam yakisikli diye

Hangi maçtı hatırlamıyorum, üzerine gelen topu sakince uzaklaştıracağına minare gibi göğe dikmişti :asd: Düşen topa da müdahale edemeyip golü yedirmişti. Efsane olmaya aday bir pozisyondu :o

Melo harbiden reis bir futbolcu adamda 5 kilo benjamin var resmen, orta sahaya boyle benjamınlı oyuncular lazım.

5fudvc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt