#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

bizim sahadan başlayım 11 seri çalım atıp sonra kendi ortaladığı topa yetişip kendisi röveşata ile 90 a çaksa yinede bu gol kadar anlamlı olamazdı. g.tü ile top tutan volkana bu gol harika girdi.

golü atmasada macin adamiydi.resmen her topu kesiyor herif,yok bi top gecsin,cok yoruldum demiyor 90 dkk her topu kapiyor.ve yetmemis gibi ofansa cok katki sagliyor.

vallah bu adami 13 milyona kaparsak,juventusa pis kazik atmis oluruz

golü atmasada macin adamiydi.resmen her topu kesiyor herif,yok bi top gecsin,cok yoruldum demiyor 90 dkk her topu kapiyor.ve yetmemis gibi ofansa cok katki sagliyor.

vallah bu adami 13 milyona kaparsak,juventusa pis kazik atmis oluruz

adam'da miknatis var sanki topta demir, resmen her topu kendisine cekiyor.

Selçuk ile melo iyi oynarlarsa farka gideriz dedim,aynende öyle oldu.Helal olsun.

Pipisiyle çektiği şutu Volkan önceden yaptığı gibi poposuyla karşılayamadı ve içeri aldı :)

şimdi izledim oy oy oy volkana pipisini göstermiş oğlumuz hanimiş hanimiş :asd:

volkan demirel : popomla bile top tutarım :ays:

felipe melo : ben de pipimle gol atarım :Z18:

Öyle Volkan'a böyle Melo! (Orjinali küfürlüdür) :D

Melo müslüman oldu beyler bu golüyle :D Göööçççük melo tabe.

Seneler sonra...

Spiker: Sayın Volkan Demirel futbolculuk kariyerinizde yediğiniz en güzel gol hangisidir sizce?

Volkan Demirel: Ee, şey... 2011 yılında TT Arena'da oynadığımız maçta Melo'nun attığı golü söyleyebilirim, oldukça seksi bir goldü, hala kendime gelemedim.

Melo bu golu hayatım boyu unutmam.. FELAKET KOYDUN :ka21: Boyle gol tarihte kimse atamaz daha. [fener'e layık oldu]

adamsın lan. golüde şeyiyle atmış harbiden statta ben kendimden gectigim icin farkedememiştim. volkan poposuyla tutarsa meloda şeyiyle atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt