#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

İkinci yarı çok top kaptı ama çok da top kaybetti.

Ilk yarı vasat ikinci yarı zaman zaman iyi oynadı. Bugün Selçuk ve Melo gününde değildi sahanın zeminide berbattı. Futbol oynamaya müsait değildi.

Adamlar deli dana gibi koştu ne yapmasını bekliyordunuz ki takım olarak iyi defans yaptık ilk defa bireysel performansını konuşturamadı diye adama sallamayın!

Öyle ya da böyle rakip oyuncuları sindiriyor. Vasat oynadığı zaman dahi güven veriyor [bizim yayın civarında çalım denediği zamanlar hariç]

Cıvıktı,laçkaydı,fazla rahattı...

Bu kafa yapısıyla nasıl bu kadar iyi oynayabiliyor merak ediyorum.Gerektiği anda basıp aldı topları,kademelere girdi,topla çıktı,pas attı.Nasıl bir insansın olum sen?

Aşırı özgüvenle oynuyor. Bence başımızı ağrıtır bu tek maçta olsa :) Yine de reisin önde gideni. İnşallah bonservisini alırız.

388949_332224920136308_230216663670468_1430946_1032614245_n.jpg

bugün biraz ilk yarı yalpaladı ama olsun 2. yarı daha iyiydi reis.

_FelipeMelo_ Felipe Melo

Thanks to all fans of Galatasaray, I love everybody and want to stay here, thank you wholeheartedly for all the support!#galatasaray

2.golden sonra fatih hocaya gidip jblerine kurban gibi bi hareket minvalindemi bulundu bana mı öyle geldi?

Bir ön libero bukadar teknik ve soğukkanlı olur mu avrupada çoğu takımda böyle bir oyuncu yok hemde iyi kesici inşallah sezon sonu alırız ...Tek eksiği bazen gereksiz risk alması ...

Son 2 seneye açın bakın ve Melo'nun yerinde kimler oynamış ve nasıl bir ızdırap çekmişiz oturun izleyin.

Kötü maç tabi ki oynayacak.

Ayrıca savunmuyorum da.

Ama son 2 senenin orta sahasından sonra, bırakalım da kötü de oynasınlar, hata da yapsınlar.

Son 2 senenin orta sahası çoğumuzu kalp, çoğumuzu nörolojik hasta etti.

adam bir defansda bır ortada bır hucumda daha ne istiyorsunuzki messi gibi 5 kişi gecıp gol atmasınımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt