#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

[video=youtube;4hyps6yGL6s]https://www.youtube.com/watch?v=4hyps6yGL6s[/video]

unutmadık haysiyetsiz herif unutmadık.

yarın gelecek olan transferlerimizede bütün kirli yüzleriyle saldıracaklar. bunları unutmamak lazım. herşey iyi gidiyor ama kötü gittiğinde de hatırlatmanın anlamı olmuyor.

şimdiden aklımızın bir köşesine yazalım.

Cevap: #10 Felipe Melo

1zq92.jpg

Hiç beğenmiyorum son dönemde. İlk haftalarında 13 milyonu hemen verip alalım diyordum ama özellikle ikinci yarıda oldukça düşüşe geçti. Eğer her zaman böyle dengesiz oynayacaksa -ki genel problemi de budur aslında Melo'nun, konsantrasyon sorunu- iyice bir düşünmek lazım transfer etmeden.

Yani 13 milyonluk adam 34 macin 34de mükemmel oynamasi mi gerek?

Cana,Mehmet Topal gibilerini 6-7 milyon ödeyecegime Melo´ya düsünmeden 13 Milyon veririm.

Yani 13 milyonluk adam 34 macin 34de mükemmel oynamasi mi gerek?

Cana,Mehmet Topal gibilerini 6-7 milyon ödeyecegime Melo´ya düsünmeden 13 Milyon veririm.

Melo'nun maksimum performansı 15 milyon da eder. Ama minimum performansı ile hiç çekilmiyor. Samsun maçında mesela Sabri ile birlikte en hatalı isimdi.

Saha dışı katkısını gözardı edemeyiz ama benim 13 milyon vereceğim adam 34 maçın 30'unda belirli bir seviyenin altına düşmeden oynayacak.

Melo'nun maksimum performansı 15 milyon da eder. Ama minimum performansı ile hiç çekilmiyor. Samsun maçında mesela Sabri ile birlikte en hatalı isimdi.

Saha dışı katkısını gözardı edemeyiz ama benim 13 milyon vereceğim adam 34 maçın 30'unda belirli bir seviyenin altına düşmeden oynayacak.

Minimum performansi Ernst,Topal,Baroni,Cana gibi oyuncularin maximum performansi.

cok top kaybediyor ama meloya bişey dememek lazım.

ujfa-semih-muslera dışında herkes yokları oynadı

Böyle oynayacaksa hiç alınmasın.Basit oynamayı bilmeli.

Böyle oynayacaksa hiç alınmasın.Basit oynamayı bilmeli.

Adam bu arkadaş.Sırf basit oynamıyor diye yaptığı onca katkıdan vazgeçicek değiliz.Bende sevmiyorum bunu ama silip atmak için yeterli bir sebep değil.Hele bu maç sonrası bunu dile getirmek çok daha saçma oluyor.Selçuk İnan'a da sallayabiliriz bu maç sonrası" Bu kadar yumuşak kalıcaksa orta sahada iyi bir teklifte hiç düşünmeden satmalıyız." Böyle bir yorum da Selçuk'a getirdiysen en azından tutarlı olduğun için saygı duyarım.Yok Melo özelindeyse eleştirin sallamak için fırsat kolluyorsun derim.

bazen reis topu gec ayagindan cikariyor

herhalde bizim rakip topculari sallamiyor

eger biraz daha ciddiyetle oynasa süper olur

Bazen ummadık top kayıpları yapıyor. En kötüsüde yaptığı top kaybından sonra peşinden koşmuyor bakıyor sadece. bu konuda kendini düzeltmesi lazım. bizim için çok önemli bir oyuncu..

Adam bu arkadaş.Sırf basit oynamıyor diye yaptığı onca katkıdan vazgeçicek değiliz.Bende sevmiyorum bunu ama silip atmak için yeterli bir sebep değil.Hele bu maç sonrası bunu dile getirmek çok daha saçma oluyor.Selçuk İnan'a da sallayabiliriz bu maç sonrası" Bu kadar yumuşak kalıcaksa orta sahada iyi bir teklifte hiç düşünmeden satmalıyız." Böyle bir yorum da Selçuk'a getirdiysen en azından tutarlı olduğun için saygı duyarım.Yok Melo özelindeyse eleştirin sallamak için fırsat kolluyorsun derim.

Ya maçtan sonra böyle oynarsak şampiyon olamayız diyen adama niye cevap veriyorsun ki , boşver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt