#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Adam bu arkadaş.Sırf basit oynamıyor diye yaptığı onca katkıdan vazgeçicek değiliz.Bende sevmiyorum bunu ama silip atmak için yeterli bir sebep değil.Hele bu maç sonrası bunu dile getirmek çok daha saçma oluyor.Selçuk İnan'a da sallayabiliriz bu maç sonrası" Bu kadar yumuşak kalıcaksa orta sahada iyi bir teklifte hiç düşünmeden satmalıyız." Böyle bir yorum da Selçuk'a getirdiysen en azından tutarlı olduğun için saygı duyarım.Yok Melo özelindeyse eleştirin sallamak için fırsat kolluyorsun derim.

Felipe Melo hakkında kimse bana ahkam kesmesin.Bu adamın adı bizimle çıkmadan önce bile L.Diarra'dan daha iyi demiştim, bidon diyenlere karşı savunmuştum.İspatıda var hatta.

(Amauri konusunda 16.sayfadan başlıyor açıp okuyun)

Oyununa gelince çok fazla topla oynuyor, fantastik hareketler deniyor.Bu yüzden çok savunmadan çıkarken az adamla yakalandık.

Böyle oynamaya devam edecekse Avrupa'da bir sürü adam var.

atletico ardayı 13 verdi aldı. her maç asist veya gol atması mı gerekiyor bu adamın.

selçuk ve melo ikilisi gibi yıllar sonra orta sahada iki iyi isim bulmuşken kaybetmeyiz harcatmayızda. geçen barça maçında bakıyorum realin orta sahası x.alonso-l.diarra ikilisi.

bi de bizim selçuk-meloya bakıyorum bence pek fark yok arkadaş. realin orta sahası bile o durumdayken melo-selçuk ikilisinden daha iyi ikili bulamayız.

macera yaratmayın kendinize.

Girdigi her ikili mücadelesinde kazanan taraf Melo oliyor.Ciktigi her kafa topunu kazaniyor.Ama biz burda takimi ataga kaldirmak isterken topu kayip ediyor diye "böyle oynarsa direk gitsin" diyoruz.

Türkish futbol anlayis at his best :tiphat:

Felipe Melo hakkında kimse bana ahkam kesmesin.Bu adamın adı bizimle çıkmadan önce bile L.Diarra'dan daha iyi demiştim, bidon diyenlere karşı savunmuştum.İspatıda var hatta.

(Amauri konusunda 16.sayfadan başlıyor açıp okuyun)

Oyununa gelince çok fazla topla oynuyor, fantastik hareketler deniyor.Bu yüzden çok savunmadan çıkarken az adamla yakalandık.

Böyle oynamaya devam edecekse Avrupa'da bir sürü adam var.

Bende hiç istememiştim Melo'yu, ayrıca hiç de sevmezdim kendisini.Şimdi böyle konuşuyorsam Melo hakkında kimse bana ahkam kesmesin.

Girdigi her ikili mücadelesinde kazanan taraf Melo oliyor.Ciktigi her kafa topunu kazaniyor.Ama biz burda takimi ataga kaldirmak isterken topu kayip ediyor diye "böyle oynarsa direk gitsin" diyoruz.

Türkish futbol anlayis at his best :tiphat:

hayirli olsun, ingilizce yeni galiba

Valla dün Lassana Diara'yı izledim ona 3-4 vereceğimize Melo'ya 10 veririm.

melo tam bizim oyuncumuz o kesin. ama defansın önünde şu calımlara girmemeli. hoca uyarmalı artık.

Yine bir TABU ile karşı karşıyayız, biliyordum daha ilk günden bu günlerin geleceğini ve en ufak eleştiride hemen "Size Mustafa Sarp lazım!11!!" serzenişlerinin olacağını.

takimin iyilerindendi , hic kimse birsey yapamadi bu sahada.

Alü Dürüst,Abdurrahim Albayrak,Bülent Tulun gibi vizyonsuz futboldan zerre anlamayan insanların Melo'yu alacağını hiç sanmıyorum.

:Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5: :Z5:

Şimdi o yaptığın rabona hareketinden dolayı eleştiri alacaksın reis.Biraz abarttın sanki.Sonuçta rakibin durumu belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt