#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

rabona hareketi ne la, naptı bizim Melo yine? :D

Bu maç çok gol atmak istedi.Her hareketine sesli güldüm :D

Bi adam oyuna girdiğini bu kadar mı hissettirir ya :)

Adamın dibisin :tiphat:

Yok aga farklı maç izliyoruz biz Melo konusunda :) Tamam teknik oyuncu merağınızı anlıyorum da adam 5 metre yanındaki adama rabona yapsa ne olur yapmasa ne olur :) Kendi kendine havalara giriyor sonra Ronivari paslar atıyorum falan diyor ahaha :asd:

Yok aga farklı maç izliyoruz biz Melo konusunda :) Tamam teknik oyuncu merağınızı anlıyorum da adam 5 metre yanındaki adama rabona yapsa ne olur yapmasa ne olur :) Kendi kendine havalara giriyor sonra Ronivari paslar atıyorum falan diyor ahaha :asd:

Şu maçta amuda kalkarak bile pas atabilir. Zorluk derecesi yüksek maçlarda, mecbur kalmadıkça bu tarz hareketlere kalkışmamalı.

Şu maçta amuda kalkarak bile pas atabilir. Zorluk derecesi yüksek maçlarda, mecbur kalmadıkça bu tarz hareketlere kalkışmamalı.

Bu maçta değil ki bundan önceki maçlarda da yaptı. Yapması sorun değil benim için ama sonra bir havaya giriyor kendi kendine, rakibi falan küçümsemeye başlıyor. Bugün mesela birkaç kez topu kaptırdı ama koşmadı geriye.

Ujfa ve Melo girdi oyuna ,Gitti 50 Bin Euro :D( Mac Basina Paralari) Ben hic oynatmazdim,+Muslera hatta :D

çok abartıyoruz bence melo yu. selçuk inanın yarı katkısında değil. pas akışında hiç iyi değil çok pas hatası yapıyor.

eğer 3-4 milyon euroya alabilyorsak alalım ama 13 milyon eurolara yazıktır alıcı gibi gözüküp hatta juvenin f5 ye kakalamasına bile razıyım ben inanıun çok iyi bir oyuncu değil.

buyrun selçuk örneği ortada. alper potuğu alırım meloya verilecek parayla efsane orta sahamız tekrar kurulmuş olur.

çok abartıyoruz bence melo yu. selçuk inanın yarı katkısında değil. pas akışında hiç iyi değil çok pas hatası yapıyor.

eğer 3-4 milyon euroya alabilyorsak alalım ama 13 milyon eurolara yazıktır alıcı gibi gözüküp hatta juvenin f5 ye kakalamasına bile razıyım ben inanıun çok iyi bir oyuncu değil.

buyrun selçuk örneği ortada. alper potuğu alırım meloya verilecek parayla efsane orta sahamız tekrar kurulmuş olur.

yuh valla yuhh ya melo harika bir ön libero ya neyden bahsediyorsunuz bu adam orta sahada olmayınca yol gecen hanı oluyorr.. siz hala alper potuk vs vs ayıp yani bu adamın bonservisi neyse alalım.. size adnan polat gibi baskan lazım iyiyi yollar keita gibi pinoyu alır size göre de doğru olan budur dimi yok alperi alalım melo nun yerine ..gecen sene niye 8 . olduk bu düsünceler yüzünden..

Kesinlikle 13 Milyon Euro etmez...

melo 2.yarı gayet iyiydi niye cıktı. birde 1 mac yenilince kötü oynamayan topcuyu eleştirmeyelim.

İlk defa meloya sinirlendim. Saçma sapan hareketler yaptı. Burası Brezilya ligi değil Melo.

Daha önce de söyledik düşüşte bu adam, maça veremiyor kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt