#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Hoca ne diye çıkarttı çözemedim.Adam bütün maç stopere yakın oynadı zaten.Selçuk da varlık gösteremeyince hücumda sıfır oldu.Ama iyi savunma yaptı.

Reis ücretini mi düşürmeye çalışıyor anlamadım.Tamam iyi de eskiye nazaran kötüydü.Eskiye nazaran.

bugün gayet iyi oynadı,sercana iki pozisyon hazırladı sağolsun harcadı sercan.

Son 4-5 maçtır iyi oynamıyor. Hakemlere çok fazla itiraz ederek boş yere kart görüyo. Tehlikeli bölgelerde çok riskli hareketler yapıyor.

Bence camiamız Juventus'a 'en fazla' 7 milyon € teklif ile gitmeli. Bugün veya geçen hafta oynanan maça nazaran demiyorum. Bence en yüksek performansı bile 13 milyon € etmiyor.

Bence camiamız Juventus'a 'en fazla' 7 milyon € teklif ile gitmeli. Bugün veya geçen hafta oynanan maça nazaran demiyorum. Bence en yüksek performansı bile 13 milyon € etmiyor.

söyle o zaman bu kalitede hem hücumu savunmayı toparlayan bir adam bul , alalım, melo gibi adamı iki maç için asıp,şu kadar para etmez falan diyip asmayın.

Gol Melo'nun sebepsiz yere top kaptırmasından sonraki Bursa atağında geldi ama Melo iyidir 13 falan neyse verilsin alınsın, seneye böyle 3 günde maç yok. Performansı düşmez bu seneki gibi.

melo gayet iyisin gayet. senin bu ruhuna hastayım

Ne yazık ki son maçlarda gözle görülür bir performans kaybı yaşıyor. Umarın en kısa zamanda toparlar kendini.

Lakayıt oynuyor, 10 numara agır geliyor. Aklı sıra topla ince işler yapmaya calısıyor. Bu adama 13 verilmez

iyi oynadi. sabrinin kötü paslarindan dolayi top kayiplari oldu.

zaaten bu adami almaya kalksak 13 vermeyiz (ki o parayi versek birsey diyemem melo gibi bi oyuncuya uygun bi rakam).

italyan kulüpler herzaman böyle yüksek satin alma opsiyonu koyarlar.seneye insallah 7-9 milyona aliriz.

Şu anda maksimum 7 milyon Euro verilir. 10 ve üzeri vereceğin orta saha oyuncusunun yalnıca defansif değil, gol ve asistleriyle ofansif olarak da destek olması lazım.

Çok lakayıt oynuyor. Maç içinde ciddiyetini kaybediyor. Eller kollar sürekli havada. Takımıda geriyor beni de sürekli. Çok iyi topçu ama kendini toparlaması gerek.

13 verilmez! Ama 7-8 milyon Euro'yada anlaşmayı biliceksin.

Buna 13M € ancak akli denge yerinde olmadığı zaman verilebilir. 8M € en fazlası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt