#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

arkadaşlar el insaf yani melo mevkisinde dünyanın en iyi oyuncularından biri. arada pas hataları, top kaptırmaları yapabilir. bu doğaldır, çünkü adamın üstüne çok yük düşüyor. adam oyunun 2 yönünü de oynuyor, genelde oyunu melo kuruyor. tek olumsuz özelliği bazı durumlar da çok fazla topu ayağında tutuyor, bu da olmasa dört dörtlük olcak :)

değil. Abartmayalım yani tamam iyi futbolcu ama 1. sınıf değil

Mevkisinde dünynain en iyi oyuncularindan biri yazmis.ordada hakli

Bastian Schwenisteiger ( Bayern Munich )

Xabi Alonso ( Real Madrid )

Michael Essien ( Chelsea )

Yaya Toure ( Man City )

Arturo Vidal ( Juventus )

Kevin Prince Boateng ( Milan )

Ramires ( Chelsea )

Michael Carrick ( Man United )

Darren Fletcher ( Man United )

Gökhan İnler ( Napoli )

Andrea Pirlo ( Juventus )

Daniele De Rossi ( Roma )

Nigel De Jong ( Man City )

Yann M'Vila ( Rennes )

Alex Song ( Arsenal )

Fellaini ( Everton )

Esteban Cambiasso ( Inter )

Luiz Gustavo ( Bayern Munich )

Lassana Diarra ( Real Madrid )

Lucas Leiva ( Liverpool )

John Obi Mikel ( Chelsea )

Claudio Marchisio ( Juventus )

Gennaro Gattuso ( Milan )

Manuel Fernandes ( Beşiktaş )

Sven Bender ( Borussia Dortmund )

Raul Meireles ( Chelsea )

Abartmayın diyorum yahu hiç ORTA SAHA / ÖN LİBERO izlemesek yutturcaksınız. Tamam çok iyi futbolcu Melo ama yukarıda bir sürü adam yazdım hiç birinden iyi falan değil, mevkisinin en iyi adamlarından biri değil. En yakın örneği ligimizde Manuel Fernandes gibi adam var anasını satıyım şiir gibi top oynuyor adam haftalardır hayranlıkla izliyorum.

Melo'yu beğeniyorum. Ama abartılmış biraz. Evet bize katkısı çoktu ancak yaklaşık bir 6-7 maçtır yok ortada. Bunu da görmek lazım. Asıl yapmasını gerekeni yapıyor ancak ederi olan 13m euroluk oynamıyor şuan. Göremeyenler biraz daha objektif olmalı. Bugün misal 1-2 olumlu hareket dışında çok top kaybı ve zamanlama hatası yaptı. Kötü oyuncu değil ancak abartılıyor. Potansiyeli var ama şımardı bence. İlk 6-7 maçındaki azmi, özverisi ve olgunluğu yok. Selçuk'u çok yalnız bırakıyor. Selçuk'ta düşüşte bu yüzden. Baroş ve Elmander'in birlikte yaptığı presi çok arıyoruz. Sercan batırdı misal bugün. Sonradan giren Engin pres yapmaya ve alan daraltmaya başlayınca Selçuk'ta top yapmaya başladı. Melo çok geriye gömülüyor bunu son maçlarda çok yapıyor. Biraz düzeltilmesi lazım.

Abartmayın diyorum yahu hiç ORTA SAHA / ÖN LİBERO izlemesek yutturcaksınız. Tamam çok iyi futbolcu Melo ama yukarıda bir sürü adam yazdım hiç birinden iyi falan değil, mevkisinin en iyi adamlarından biri değil. En yakın örneği ligimizde Manuel Fernandes gibi adam var anasını satıyım şiir gibi top oynuyor adam haftalardır hayranlıkla izliyorum.

çağlar kızıl. şu listedeki adamların bazılarınla top diye oynar melo.Çok adaletsiz olmuş bence.Felipe Melo son dünya kupasında Brezilya milli takımının ön liberosunda oynuyordu hatırlatırım.Kırmızı kart görmese Brezilya finale kadar gidebilirdi.Yani arada mikel fernandes ramires falan var aman yapmayın.itin şeyine sokmayın adamı. Melo gayette 1.sınıf ön libero.

çağlar kızıl. şu listedeki adamların bazılarınla top diye oynar melo.Çok adaletsiz olmuş bence.Felipe Melo son dünya kupasında Brezilya milli takımının ön liberosunda oynuyordu hatırlatırım.Kırmızı kart görmese Brezilya finale kadar gidebilirdi.Yani arada mikel fernandes ramires falan var aman yapmayın.itin şeyine sokmayın adamı. Melo gayette 1.sınıf ön libero.

Milli Takım olayına girmeyelim, Elano :happynew:

Aslında şöyle diyebiliriz; Melo birinci sınıf potansiyeli ve yeteneği taşıyan ama bu yeteneğini devamlılık ve konsantrasyon ile birleştiremediği için birinci sınıf seviyesinde sürekli kalamayan bir oyuncu.

milli takım ölçekse eğer ( ki bence hiç değil ) listedeki futbolculardan Ramires - Lucas Leiva - Luiz Gustavo şu an milli takımdalar zaten sıkma canını üstelik Melo'yu keserek girdiler milli takıma ? Melo değilmiydi Hollanda maçında kendi kalesine atıp üstüne yetinmneyip kırmızı kart görerek Brezilya'Nın elenmesine sebep olan nedense o gündür milli takıma da alınmıyor zaten. Bir futbolcuyu överken abartmayın diyorum adam dünyanın en iyilerinden yazmış oldu daha neler. İyi futbolcudur diyoruz zaten bizde kötü demiyoruz ama okadar da değil

Carvalhal hırbosu hatasından dönüp Fernandes'İ takıma aldıktan sonra 14 - 15 maçtır ( Avrupa ligi maçlarıda var içinde ) yenilmiyor Beşiktaş bilmem farkındamısın ? Adam müthiş oynuyor lan hiç mi Beşiktaş maçı izlemiyorsunuz

Fernandes hakikaten çok sağlam oyuncu, bitirici paslarına hayranım :tiphat:

Fernandes hakikaten çok sağlam oyuncu, bitirici paslarına hayranım :tiphat:

zorunluluktan son 3-5 maçtır 10 numara pozisyonunda oynatılıyor Beşiktaş'da ( orjinal mevkisi Melo ile aynı ) orada bile sırıtmıyor baktım bu sene 10 asist yapmış. Sezonun yarısında yoktu üstelik 13-15 maç oldu oynayalı ( lig + avrupa )

zorunluluktan son 3-5 maçtır 10 numara pozisyonunda oynatılıyor Beşiktaş'da ( orjinal mevkisi Melo ile aynı ) orada bile sırıtmıyor baktım bu sene 10 asist yapmış. Sezonun yarısında yoktu üstelik 13-15 maç oldu oynayalı ( lig + avrupa )

melo gibi bu adamı oynatan zaten kafası iyidir . üstün yeteneklere sahip bir abi .

Melo çabuk sinirleniyor tek eksisi bu.

Melo gibi adamı tartısıyoruz. Melo olmasa orta sahada kafayla top karsılayan kim var. Adam sırf kafa vurusları yeter. Bi tane Melo gibi Top kesen pres yapan hırslı orta sahan , bi tanede Selcuk gibi pas dagıtan. Frikik atan Duran topları iyi kullanan oyuncumuz var. Daha ne olsun. 10m€ ya alınacak bence.

Fernandes, teknik olarak daha iyi şüphesiz. Ancak, Melo'nun yaptığı savunmayı asla yapamaz. 4-4-2'de Selçuk'un yanında Fernandes olsa, ortasaha delik deşik olur. Zaten Fernandes (MC)'dir, Melo ise (DM).

Melo'yu tartışınca insanlar Melo'nun iyi futbolcu olup olmadığını tartıştığımızı zannediyor.

Melo iyi futbolcu buna laf yok AMA biz 10-12-13 Milyon Euro'ya Melo'nun yerine ondan daha iyi bir orta saha bulabiliriz.

Melo son zamanlarda hakikaten dağınık ve faydasız oynamaya başladı (eskiye göre).

Cambiasso gelse kötü mü olurdu? Yada Alex Song

Melo'yu tartışınca insanlar Melo'nun iyi futbolcu olup olmadığını tartıştığımızı zannediyor.

Melo iyi futbolcu buna laf yok AMA biz 10-12-13 Milyon Euro'ya Melo'nun yerine ondan daha iyi bir orta saha bulabiliriz.

Melo son zamanlarda hakikaten dağınık ve faydasız oynamaya başladı (eskiye göre).

Cambiasso bitik artık.

Alex Song'u ise Melo'ya tercih etmem. Melo daha iyi.

Çok iyi olurdu ama şakiriyi bile alamayan yönetimle hayal bunlar reis.

Adını Feriha Koydum'u ayılıp bayılıp, Behzat Ç. için "ıyy kro dizisi" diye çemkiren tipleri hatırlatıyor bazen bana taraftarımız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt