#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo'nun performansının düşmesinde 4-4-2'ye geçmemizin çok etkisi var.Fatih hoca ilerde zaten 2 kişi kalıyor fazla ileriye çıkmayın demiş olabilir.Tabi ki ilk maçlardaki gibi oynamıyor performansı düştü.13m€ kesinlikle verilmez Melo'ya.7-8 m€ alınır.Fernandes'de o fiyattı bjk 2m€'ya aldı.

Abartmayın diyorum yahu hiç ORTA SAHA / ÖN LİBERO izlemesek yutturcaksınız. Tamam çok iyi futbolcu Melo ama yukarıda bir sürü adam yazdım hiç birinden iyi falan değil, mevkisinin en iyi adamlarından biri değil. En yakın örneği ligimizde Manuel Fernandes gibi adam var anasını satıyım şiir gibi top oynuyor adam haftalardır hayranlıkla izliyorum.

fernandes den daha iyi bir adam melo .. iddia ediyorum melo defans yerine hücuma yakın oynama görevi verilse fernandesten cok daha iyi olduğu ortaya cıkacaktır melo cok teknik ama bizde araya kacan herif yok ki .. gustavo vidal fletcher dan cok daha iyi bir oyuncu ya gözünü seviyim ya .. fener maçında oynadığı futbolda meloo diye deliriyorduk kac para olursa olsun alalım diyoduk simdi 1 2 mactır biraz daha defansa gömüLünce ekstra işler yapmayınca bu kadar etmez oldu .. bu adamı biz 8 9 milyon euroya alırız. bide herkez brezilyanın elenmesine neden oldu diyo ama o macta brezilyanın attığı golde asisti yapan meloydu ve turnuvada en iyi ilk 11'e girdi diye hatırlıyorum ben..melo candır bu takımda melo olmasın kacıncı sırada bitiriyoruz ozaman görün.

La abartmayın fernandes'i bu fernandes ne zaman defansına yardım verdi.İddia ediyorum Melo'ya ofansif orta saha görevi verilsin fernandes'den daha fazla gol ve asist yapar.

Selçuk-Melo-Fernandes olsa süper olur. :)

Niye bu aralar umursamaz oynuyor gibi geliyor bana.

Bahçeşehir'e benziyor.

Bizim sitenin bahçesi de aynen böyle. Hiç bir fark yok !

ikinci bir baros olmak yolunda her mac kart yiyor foul den degilde cene yüzünden.

cok iyiydi

ama tek basina 3 kisilik oynayamiyor

selcuk karda patinaj yapmakla mesguldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt