Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türk futbolunun hagiden sonra görüp görebiliceği en iyi orta sahasıdır net aksini iddaa edenle tartışırım
türk futbolunun hagiden sonra görüp görebiliceği en iyi orta sahasıdır net aksini iddaa edenle tartışırım
abarttin bence
defansif orta saha olarak en iyilerden
bir tek appiah var meloyla yarisabilecek, simdi aklima gelen
abarttin bence
defansif orta saha olarak en iyilerden
bir tek appiah var meloyla yarisabilecek, simdi aklima gelen
appiah defansif yönden vasat bi oyuncuydu marco kapatıyordu açıklarını sadece uzaktann şutları felan vardı meloyla yarışıcak düzeyde biri felan değildi netekim
şimdi alex felan diyen çıkar alex forvettir ben komple orta saha diyorum hem defansif hem ofansif bu kadar net oynayan biri daha geldimi son 10 senede türk ligine ??
??
appiah defansif yönden vasat bi oyuncuydu marco kapatıyordu açıklarını sadece uzaktann şutları felan vardı meloyla yarışıcak düzeyde biri felan değildi netekim
şimdi alex felan diyen çıkar alex forvettir ben komple orta saha diyorum hem defansif hem ofansif bu kadar net oynayan biri daha geldimi son 10 senede türk ligine ??
??
yarı mücadeleciliği yok adam takip etme yok kesicilik yok istikrar yok defansif sadece alan savunmasıfernandes melo kadar mi bilemicegim ama cok iyi oyuncu, cok begeniyorum
İyi de neden Hagi'den sonra dedin o zamanSenin mantığına göre Hagi'yi de listeye almamamız lazım
![]()
İyi de neden Hagi'den sonra dedin o zamanSenin mantığına göre Hagi'yi de listeye almamamız lazım
![]()
aynen, hagi de resmen bir 3. forvet, yada forvet arkasi gibi oynamadi mi bizde
(ben hagiyi izlemedim, oynamamissta olabilir, bilmedigimden soruyorum yani harbiden)
hagiden sonra diyorum işte hagiyi niye listeye alıyorsun ya da cımbızla ayıklayıp bunamı taktın ???
hadi son 10 sene diyorum işte söyle bir isim bizde bilelim???
aynen, hagi de resmen bir 3. forvet, yada forvet arkasi gibi oynamadi mi bizde
(ben hagiyi izlemedim, oynamamissta olabilir, bilmedigimden soruyorum yani harbiden)
Ben Melo'nun çok üst düzey biri olduğunu düşünmüyorum. Evet o potansiyel var ama saha içindeki devamlılık ve konsantrasyon sorunu engelliyor onu çoğu zaman. Katılmayacağına emin olsam da, Emre B. mesela benim "net" orta saha tanımıma daha uygun. Melo daha defansif biri.
hagiyi nasıl izlemedin la yaşın 23.
yahu sen bakma benim yasima
ben tarkanin türk oldugunu 2002 da ögrendim.
amerikan saniyordumbiliyordum daha önce
yok ebesinin nikahı. neler diyon salman![]()