#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Ben Melo'nun çok üst düzey biri olduğunu düşünmüyorum. Evet o potansiyel var ama saha içindeki devamlılık ve konsantrasyon sorunu engelliyor onu çoğu zaman. Katılmayacağına emin olsam da, Emre B. mesela benim "net" orta saha tanımıma daha uygun. Melo daha defansif biri.

Melo tosundan her yönüyle daha iyi..

merak etme salman...

appiah, aurelio ve melo haricinde üst düzey ön libero gelmedi tr'ye son 10-15 yilda...en iyisi bunlar.

fernandes'i bende begeniyorum ama yabanci sinirlamasinin oldugu bir ülkede ve suanki kadro yapimizdan dolayi gelmesini istemem.

ha selcuk inan'in yedegi olarak gelebilir ama o kadar para veremeyiz zaten bir yedek oyuncu icin.

Ben Melo'nun çok üst düzey biri olduğunu düşünmüyorum. Evet o potansiyel var ama saha içindeki devamlılık ve konsantrasyon sorunu engelliyor onu çoğu zaman. Katılmayacağına emin olsam da, Emre B. mesela benim "net" orta saha tanımıma daha uygun. Melo daha defansif biri.

melo zaten cok üst düzey birisi degil. öyle birisi olsa alamazdik zaten.

lakin bana göre melo'nun bir üst düzeyi gerarrd, de rossi, boateng gibi adamlar...

bugün maçın adamı melodu meloo !

Hala ilk haftalardaki performansından uzak. Ama son bikaç haftaya göre daha iyiydi. İleri çıktığında neler yapabildiğini birkez daha gösterdi ki bikaç haftadır stoperlerin arasında maçları tamamlıyordu.

kisaca bu ligin en iyi orta saha (göbek) bizde

selcuk-melo

selcuk ve melonun yerine baska takimdan kimseyi istemem, asla.

ne fernandesi, nede tosunu, yada colmai.

melo-selcuk ikilisi acik ara önde

seneye sampiyonlar ligine gidersek ve kanatlara birde forvete adam gibi transferler yaparsak, siz o zaman izleyin selcuk ve meloyu

şimdi büyük bir çelişki olmuş

saha içindeki devamlılık ve konsantrasyon sorunu

bu meloda varsa 50 katı 100 katı emrede var hakemle rakiple dalaşmaktan top oynadığı yok herifin neyse ben yabancı olarak kastetmiştim zaten.

emre fatih hocanın türk futboluna sunduğu tekniğini mücadelesiyle birleştiren ender türk oyuncularındı ama artık o eski mücadele gücü yok olmadığı gibi teknik anlamda da istediklerini sahaya yansıtamıyor bitti onun devri artık yani

ha keza ben melonun defansif olduğunuda katılmıyorum bu gün attığı golü türkiyede bırakın avrupada atıcak kaç tane defansif ön libero diye tabir ettiğimiz futbolcu var??

melo juveye göre serie a ya göre defansif o sisteme mantaliteye göre defansif ama bizde felan 10 numara dahi oynayabilicek kalibrede biri

daha iyisi için

bkz.yaya toure barca-city

kisaca bu ligin en iyi orta saha (göbek) bizde

selcuk-melo

selcuk ve melonun yerine baska takimdan kimseyi istemem, asla.

ne fernandesi, nede tosunu, yada colmai.

melo-selcuk ikilisi acik ara önde

seneye sampiyonlar ligine gidersek ve kanatlara birde forvete adam gibi transferler yaparsak, siz o zaman izleyin selcuk ve meloyu

Forza Fernandes çok daha iyi diyor Melodan

Kovarejma bitti şimdi de Fernandes başladı

Bjk li arkadaş size bir tane Kovarejma lazım dedi

Mersin maçı girdi bir tekme attı

Al sana Kovarejma oldu

Al sana Kovarejma oldu

stilleri aynı olmayan oyuncular bence. melo daha komple bir oyuncu. fernandese defansif oyna desen bence yapamaz. ama meloya ofansif oyna de oynar. 2 si birlikte oynayabilir.

Al sana Kovarejma oldu

ya bjkli arkadaslar hep böyle, öellikle o forzadakiler epey komik varliklar cogu, hepsi demiyelim.

ayrica olabilir, onlara göre fernandes daha iyi olabilir, sorun degil yani.

önemli olan bize göre kim daha iyi?

bugun gelseler, dedigim gibi ver meloyu, al ernandesi deseler asla kabul etmezdim.

yas olarak fernandes 3 yas galiba gec olmasina ragmen.

ben melo dan cok menunum, su önceki 2-3 hafta düsüse gecti biraz, ki cok dogal, takim olarak zaten düsüsteydik.

genel olarak melo süper gidiyor bu sezon

selcuk, melo ve muslera, en kaliteli 3 adamimiz.

fernandesi de cok begeniyorum, bunu da yazayim, demin yazdim zaten de...

ama melo-selcuk varken?

nein, danke

bilecik_6258508563.jpg

Sağlığa Zararları

[TD="width: 332"]Solunması durumunda gözlerde, ciğerlerde, solunum yollarında tahriş, merkezi sinir sisteminde hasar, baş ağrısı, bulantı, denge- koordinasyon- bilinç kaybı, koma ve ölüm görülebilir. Tekrarlı maruz kalma durumlarında karaciğer hasarları, böbrek hasarları görülebilir. Deri tarafından emildiğinde zehir etkisi yapabilir. Uzun süreli ve tekrarlı durumlarda deride tahriş görülür. Derideki yağları öldürür. Gözle temasında kızarma, sulanma, batma ve tahriş görülür.

[/TD]

stilleri aynı olmayan oyuncular bence. melo daha komple bir oyuncu. fernandese defansif oyna desen bence yapamaz. ama meloya ofansif oyna de oynar. 2 si birlikte oynayabilir.

Fernandes hücuma yatkın oynuyor

Salman yazmış zaten kesicilik takip takım savunması zayıf

Duran topları ve pas tekniği baya iyi

bilecik_6258508563.jpg

Sağlığa Zararları

[TD="width: 332"]Solunması durumunda gözlerde, ciğerlerde, solunum yollarında tahriş, merkezi sinir sisteminde hasar, baş ağrısı, bulantı, denge- koordinasyon- bilinç kaybı, koma ve ölüm görülebilir. Tekrarlı maruz kalma durumlarında karaciğer hasarları, böbrek hasarları görülebilir. Deri tarafından emildiğinde zehir etkisi yapabilir. Uzun süreli ve tekrarlı durumlarda deride tahriş görülür. Derideki yağları öldürür. Gözle temasında kızarma, sulanma, batma ve tahriş görülür.

[/TD]

Abi girin maç başlığına kaç sayfa onu tartışmışlar

real madridin orta sahasında xabi alonso- lassana oynuyorken

melo-selçuk ikilisini bir arada bulmuşken beğenmemek aç gözlülüktür.

Türkiyede avrupada mücadele edebilecek en dengeli takım Galatasaray şu an. Orta sahası barça hariç her takımla başa baş oynayabilecek kuvvette çünki.

daha birkacgun önce bazı renktaşlar melo için "maç kazandırmıyor,o kadar para vermeye değmez.almayalım" diyorlardı.

daha birkacgun önce bazı renktaşlar melo için "maç kazandırmıyor,o kadar para vermeye değmez.almayalım" diyorlardı.

o kadar para almasının sebebi avrupya gitmeyen bir takımdık ve sezonu 8. bitirmiştik. ayrıca melonun talipleri sadece biz değildik. çok rahat 3 milyon para alacağı takımlar vardı.

bu sezon bonservisiyle aldığımızda 3.3 sabit ücret yerine 2.7-3.0 arası bişey alır. zaten o paraların aşağısında oynayacak bir adam değil. Melonun bir üst versiyonu city de real madridde 4-5 milyona oynuyor zaten.

o kadar para almasının sebebi avrupya gitmeyen bir takımdık ve sezonu 8. bitirmiştik. ayrıca melonun talipleri sadece biz değildik. çok rahat 3 milyon para alacağı takımlar vardı.

bu sezon bonservisiyle aldığımızda 3.3 sabit ücret yerine 2.7-3.0 arası bişey alır. zaten o paraların aşağısında oynayacak bir adam değil. Melonun bir üst versiyonu city de real madridde 4-5 milyona oynuyor zaten.

niye oyle birsey yapsin

niye oyle birsey yapsin

Fatih Terimin öyle isteyeceğini düşünüyorum. sonuçta muslera ujfa selçuk elmander iskeleti oluşturan elemanlar hemen hemen aynı ücretlere oynuyorlar meloda tam olarak onların seviyesine değil ama biraz yakınına çekilebilir.

yahut bilmiyorum gelsinde ben parasında değilim forumdaki muhasebecilere karşı savunma içgüdümden böyle bişey demiş olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt