#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

sao paulonun devreye girmesi iyi olmadı. melo avrupaya gitmez ama brezilyayı tercih edebilir

Sao Paulo bizim kadar para vermez sanıyorum. Ayrıca Melo'nun Milli Takım'da oynaması için Avrupa'da top koşturması daha avantajlı.

endirektserbestvuruş ‏ @edsvspor

Sao Paulo Gs'de kiralık olarak forma giyen Melo'nun bonservisini satın almak için Juventus'la görüşmelere resmi olarak başladığını duyurdu

Görüşme yapamazlar öncelik bizde çünkü.Ayrıca Melo bizde kalmak istiyor Brezilya'ya giderse kariyeri biter.

Her türlü haber çıkar artık bu aralar.

Bizim bu kadroyla başarılı olmamızın nedeni

1.Fatih Terim

2.Felipe Melo

13 milyon euro verilmez falan diyordum ama vereceksin böyle oyuncuya.

Kesinlikle takımda tutulması gerekiyor.

Adamın verdiği katkı İ-NA-NIL-MAZ.

sao paulonun devreye girmesi iyi olmadı. melo avrupaya gitmez ama brezilyayı tercih edebilir

Bence iyi olabilir.Biz de elimizi çabuk tutarız.Hem Sao Paulo'nun teklifi sözleşmedeki 13 milyonun aşağılara çekilmesi için bir kıstas olabilir.Neticede 10 milyon ve üstü bir rakam teklif etmezler heralde.

Sao Paulo bizim kadar para vermez sanıyorum. Ayrıca Melo'nun Milli Takım'da oynaması için Avrupa'da top koşturması daha avantajlı.

Brezilya milli takımında yerel ligde oynayan çok topçu var.Öyle bir ayrım yok artık.Hatta Brezilya'da oynaması avantaj bile sayılır milli takım için.

"Galatasaray, Melo'yu 1.5 milyon euroya kiralarken, Juventus ile yaptığı sözleşmeye 13 milyon euroluk satın alma opsiyonu da koydurmuştu. Sarı-kırmızılı kulüp bu bedeli öderse sambacıyı tapusuyla birlikte alacak. Ancak Sao Paulo'nun devreye girmesi, 7-8 milyon euro'ya Melo'nun bonservisini alma planları yapan Cim-Bom'un pazarlık şansını bir hayli azaltabilir. "

Temennilerini yazmışlar, en sevdiğim olay bu ya. 7-8'e planlıyormuşuz, bunu da forumda yorum yapanlardan duymuşlar belli ki. Bir de onlara cevap gibi yapıştırmışlar, şansı azaltabilirmiş.

Bu tarz haberler çok çıkacak.

Taktik gereği mi bilmiyorum ilk zamanlardaki gibi ileriye fazla çıkmıyor.

aliriz raat olun yoksa moku yeriz seneye

açıkçası ben goller atsada yetersiz buluyorum,çok fazla pozisyon hatası yapıyor diye düşünüyorum,kritik top kayıpları da var,söylenen rakamlar eder mi bilemem ama cüzi miktara alınabilir..

Çok iyiydi ilk yarıda.

İlk yarı da ön liberonun tanımını yaptı.

Bugün ataklara fazla katılmadı ama defansta çok iyiydi.

Erman'ın pasında soldan gelip vurduğu kafa paha biçilemez.Diğer yaptıklarıyla da çok büyük oynadı ama o pozisyondaki ön sezisi,çabukluğu çok farklı bir olay.Net golü önledi.Çok ekstra bir müdahale.

Bugün defansif kaldı biraz ve kritik toplar kesti.

430744_361400037233399_231754276864643_1160758_1662256089_n.jpg

kiralık olduğu takımı bu kadar sahiplenen başka bir reyiz hatırlamıyorum.reyizlik mertebesinin doruklarındasın.saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt