#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Degil 13, rahat 20 milyon eder. Gidin alin artik, Khediradan iyi, daha ne olsun anlamiyorum.

Bu adam bir defansif orta saha oyuncusu. Ama 9 golü var harika bir rakam. Defansa, orta alana ve hücuma, hepsine büyük katkı sağlıyor. Bulunmaz bir nimet.

Bu biraz da takımın sinerjisinden kaynaklanıyor.Ujfalusi bile yıllar sonra gol attı mesela. Hep rekorlar,ilkler yaşanıyor çünkü takımda güneş var,enerji var,sinerji var; herkese yansıyor bu.

Melo'dan iyisi varsa zaten biz alamayız..

Kimyamız uymuş .. İnşallah bir hata yapmazlar..

Melo'nun yanına birde lass gelirse seneye şampiyonlar liginde birşeyler yapabiliriz..

Tümer Metin şuanda Trtspor'da Melo'ya sallıyor.

Melo' nun şu çığlıkları ve hareketleri, deplasmanlarda bir gün Galatasaray'ın başını yakar. Melo bu hafta hiçbilmediği bir stadyuma gidecek. Yapsın bakalım bu hareketleri, Ben bir iddada bulunucam Melo, kadıköy'de maçı tamamlayamaz.

Tümer ne içmiş merak ettim. Melo hangi deplasmanda tribünlere dönüp bu hareketleri yaptı. Veya hangi deplasmanda hırsından çığlık attı. Melo'yu salak falan sanıyor sanırım. Oda biliyor deplasmanda böyle hareketler olmayacağını, tv arşivi'ne görüntüler düşünce izleyin derim. 23:45 civarı olacak.

Potansiyelini gösterdiği taktirde bu lige çok fazla bu adam.

süper ya durmadan izliyorum..

taraftarı cıldırtmak için yapıyor taraftarda deliriyo zaten :lol:

Tümer Metin şuanda Trtspor'da Melo'ya sallıyor.

Melo' nun şu çığlıkları ve hareketleri, deplasmanlarda bir gün Galatasaray'ın başını yakar. Melo bu hafta hiçbilmediği bir stadyuma gidecek. Yapsın bakalım bu hareketleri, Ben bir iddada bulunucam Melo, kadıköy'de maçı tamamlayamaz.

Tümer ne içmiş merak ettim. Melo hangi deplasmanda tribünlere dönüp bu hareketleri yaptı. Veya hangi deplasmanda hırsından çığlık attı. Melo'yu salak falan sanıyor sanırım. Oda biliyor deplasmanda böyle hareketler olmayacağını, tv arşivi'ne görüntüler düşünce izleyin derim. 23:45 civarı olacak.

Melo Alex´den daha az kirmizi kart görmüs.Alex´i gectim,bu sene kirmizi karti yok.Bi tek Besiktas macin ardindan yaptigi harekete zorla mac verdiler.

Bizim ülke Emre veya Volkan gibi serefsizlere alisip böyle konusiyor.Melo ne kadar cilgin olsada cok profesyonel bi oyuncudur saha icinde.

ayaginin disiyla attigi uzun toplar beni mest etti. belki abartiyorum ama bu adam Real'de bile rahat oynar. Hatta Manu'ya ilac olur. o derece müthis bir oyuncu. bu adami almayan gitsin kendini köprüden atsin. Nuriymis. ne Nurisi la?? Nuri bu adamin tirnagi olamaz.

10 milyona alsak

Ne olur Selçuk+Melo 10 milyona almış oluruz

Çok fazla değil bence

Melonun defansif katkısı çok iyi

Duran toplarda savunması iyi

Ofansif gücü de var

Umarım alırız

Nasıl kükredi ya ben o bağıranın Melo olduğunu yeni öğrendim şimdi:asd:

takımın defansının emniyet sibobu. onsuz kadro hayal edemem

bu adamin defansta yaptiklarini göremiyor millet aslinda tam.

inanilmaz isler yapiyor defansta, inanilmaz.

urfa ve semih icin büyük sans, inanilmaz yardimci oluyor

benim gözümde 3. stoper gibi oyniyor ama ona ragmen ofansta yaptiklari da ortada.

attigi goller ortada, bjk maci ebue ettigi pas ortada, bugun buna benzer 2-3 tane gene atti ebueye...

kisaca, bu adam seneye sampiyonlar liginde oynadigimizda ilk 11 de olmali.

bu adamin defansta yaptiklarini göremiyor millet aslinda tam.

inanilmaz isler yapiyor defansta, inanilmaz.

urfa ve semih icin büyük sans, inanilmaz yardimci oluyor

benim gözümde 3. stoper gibi oyniyor ama ona ragmen ofansta yaptiklari da ortada.

attigi goller ortada, bjk maci ebue ettigi pas ortada, bugun buna benzer 2-3 tane gene atti ebueye...

kisaca, bu adam seneye sampiyonlar liginde oynadigimizda ilk 11 de olmali.

Defansif katkısı muazzam

Hiç konuşulmayan bir ayrıntı

Müthiş adam ya

Selcuk "Gs araba nin" direksiyonu , Melo ise motoru :)

Bu gözler hem, Sarp, barislari gördü, hemde Meloyu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt