#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Defansif katkısı muazzam

Hiç konuşulmayan bir ayrıntı

Müthiş adam ya

kesinlikle konusulmuyor, millet görmiyor ki, yada görmek istemiyor, yada önemsemiyor.

oysa gercketen muthis isler yapiyor.

rakip atak yaparken, yada atak yapmaya kalkarken hep "yine mi melo" diyorum maci izlerken.

Dün gercekten dört dörtlük oynadi, helal olsun. Sayesinde sinirda olan Semih ve Urfali'ya hic is düsmedi, ikisi de cok rahat götürdüler maci.

Defansa katkisini gectim, oyun kuruculugu da üstleniyor. Attigi uzun ve dikine paslar tek kelime ile mükemMELO!

Bazen sırf pitbull taklidini yapsın diye gol atsın istiyorum :)

dün geldiğinden beri en iyi futbolunu oynadı resmen. müthişti

:tiphat: karıköydeki tecavüzde çok rolü olacak

Kadıköy'de gol atarsa olacakları düşünemiyorum :D

90+2'de gol atmaya gidiyor 90+3'te kendi kalemizden golü çıkarıyor. Müthiş :tiphat:

Dakika 90+4 rakip atağını kesen Melo..

Gol atarcasına bağırır ve maç biter..

İşte azim budur..

bu adamin defansta yaptiklarini göremiyor millet aslinda tam.

inanilmaz isler yapiyor defansta, inanilmaz.

urfa ve semih icin büyük sans, inanilmaz yardimci oluyor

benim gözümde 3. stoper gibi oyniyor ama ona ragmen ofansta yaptiklari da ortada.

attigi goller ortada, bjk maci ebue ettigi pas ortada, bugun buna benzer 2-3 tane gene atti ebueye...

kisaca, bu adam seneye sampiyonlar liginde oynadigimizda ilk 11 de olmali.

Defansiv acidan inanilmaz bi performans sergiliyor.Ilk yarinin sonlarinda dogru bazilari Melo düsüde felan yazmisdi.Ama aslinda orda ofansda fazla katki vermedigi icin öyle yazildi,yoksa defansda 30 haftadir müthis oyniyor.

Harika karakteri olan bir insan.

Bu seneki en büyük şansımız yabancılarımızın hepsinin fevkalade karakterinin olmasıdır.

Aldığı paranın hakkını veremediğini düşününce kendini rahatsız hisseder bu tip oyuncular. Bu azim ve istek kalitesiyle birleşince ortaya Melo çıkar, Elmander çıkar, Eboue çıkar, Ujfalusi çıkar, Muslera, çıkar.

Karakter açısından bunların zıttı oyuncular ise Lincoln'dür, Quaresma'dır.

Nokta atışı yapıldı Riera hariç tüm futbolcularda. Tebrik ediyorum yönetimimizi.

Defansiv acidan inanilmaz bi performans sergiliyor.Ilk yarinin sonlarinda dogru bazilari Melo düsüde felan yazmisdi.Ama aslinda orda ofansda fazla katki vermedigi icin öyle yazildi,yoksa defansda 30 haftadir müthis oyniyor.

Defansta da çok düşüşteydi. Orta sahada kaptırıp geriye koşmadığı topları nasıl gözardı ediyorsunuz?

Not: Şu anda mükemmel, birkaç sayfa geride yazdım zaten düşüncelerimi.

peki ben size yeni bir konu acayim sizce melo gelecek yil kalmali mi ? yada daha dogrusu meloya 13 milyon verilmeli mi ?

peki ben size yeni bir konu acayim sizce melo gelecek yil kalmali mi ? yada daha dogrusu meloya 13 milyon verilmeli mi ?

Kulübün mali durumunu bilemiyorum ona yönetim karar verecektir.

Ama 13 milyon isteyeceklerini sanmıyorum yapılacak pazarlıklarla 8-9 seviyesine iner ve bu değeri hak ediyor bence.

Bu takımda Melo olmasa çok farklı olurduk.

kadınköy'de golünü atıp pitbullunu da yaparsa :happynew:

Bu sene oynamayan Stancu, Pino, Culio, Çağlar, Serkan Kurtuluş, Batdal, Kazım'ı satınca bir Melo parası çıkar heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt