#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Takıma kafadan yazacağın 4 adam kim deseler.

Melo-Selçuk-Elmander-Muslera derim.

Birçoğumuzda Melo'yu yazarız.

Bu adam kesinlikle alınmalı,yoksa yine sarpvari adamlarla telef oluruz.

Verip Xavi yada Xabi'yi alacaksak okey.Bir üst klasman oyuncular bunlar çünkü .Real Madrid'de hiç sırıtmadan oynar.

Bence alınır sezon sonunu beklemek lazım

Alınmazsa yerine Flamini ayarında biri alınır. Melo kadar verim alınmaz ama..

Fatih Hocanin kalacagida kesin deil,mayista tekrar oturulup konusulucak dedi.Bu sezon gibi yine sözler tutulmassa sanmam devam edecegini.Insallah yönetimimiz bir aptallik yapip Fatih Hocayi küstürmezler.

alınan herhangi bir oyuncu melo kadar sahiplenmeyecek ve hücumda katkı veremeyecek, lassana diarra da dahil buna. o yüzden alınmalı.

alınan herhangi bir oyuncu melo kadar sahiplenmeyecek ve hücumda katkı veremeyecek, lassana diarra da dahil buna. o yüzden alınmalı.

bencede.

zaaten melo bu kadar dengesiz,piskopat (bunu bu sene hic göstermedi ama melo´yu taniyanlar baazen ne kadar insanlik disi fauller yaptigini bilirler) ve arizali olmasa türkiyeye gelmeyi hic düsünmezdi.

ama adam baya yipratildi.hem italyan basinindan bi de selecao taraftarindan.

F.Terim Ünal AYSAL için duruyor orada bugün yönetim değişsin hocayı zor görürüz.. Melo'yu isterde aldıramazsa Ünal AYSAL faktörü de tutamaz hocayı adama bizim camiamız çok saygısızlık etti zamanında(kime etmedi ki).O kulüpte yemek verilmediği zamanlarda old... 1 saniye bu başka birşeydi... Melo alınmalıdır alınır siz kimseyi aldırmayın yönetimde Melo'yu alacak güç var.İstemek yeter bu transfer sezonu çok renkli geçecek rahat olun :)

Adam=Melo="elano+lincoln+sarp+barış+vs+vs"

ki, Lincoln ve Elano'yu çok desteklerdim, buna rağmen diyorum bunu hepsine verilen toplam para buna vereceğimiz yanında çerez kalır.

Alinir alinir merak etmeyin. Terim´in Ünal Aysal ile hicbir sorunu yok. Zaten dün Baskan oldugu sürece bi sorun cikmaz dedi. O yüzden Terim ile ilgili bir problem yasamayiz. Melo icin de umarim simdiden girisimlere baslamislardir. Herzamanki gibi sonraya birakmazlar

Yıllık ücretinin fazla olması da alınmaması için bir sebep olabilir.

Mac basi aldigi parayi azaltirlar sorun ortadan kalkar. Melo icin 3.5 Milyon normaldir. Kimse kusura bakmasin yani

Mac basi aldigi parayi azaltirlar sorun ortadan kalkar. Melo icin 3.5 Milyon normaldir. Kimse kusura bakmasin yani

Ben Melo'nun maasini daha once burda detayli bir sekilde aciklamistim. Melo'nun yillik maasi Juventusdaki kontraktina gore: 3,5 milyon euro.

Italyadaki futbolcularin maas uzeri odeyecek vergileri %43. Turkiyede ise %15.

Yani, Juventusda aldigi para: 3,5 milyon euro - %43 = 1,995 milyon euro.

Turkiyede ayni miktari almasi icin, bruto maasi 2,3 milyon euro demektir. Yani: 1,995 x 1,15 = 2,3 milyon euro. Galatasaray'in Melo'ya 2,3 milyon euro maas sunmasi, Melo'ya simdiki Juventusdaki maas ile bire birdir!

felipemelo09_2.jpg

montagem.jpg

montagem2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt