#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Tekniği taktiği, futbol bilgisi ve becerisi ne olursa olsun, Melo'nun hal ve tavırlarını hiç sevmiyorum ve beğenmiyorum. Saha içerisindeki, hal ve hareketleri futbolunun önüne geçiyor ve daha çok dikkat çekiyor. Dengesiz hareketleri ve tavırlarının, başta Fatih Terim olmak üzere, yönetiminde başını çok ağrıtacağını düşünüyorum. Bu nedenle, bonservisininin alınması konusunda çokta istekli olunmaması gerektiğine inanıyorum..

heh melo gonderilsincilerde geldi tamamdir. head hunters sezonu acildi

Millet adamı göndermek için bir falso bekliyormuş :)

Bu işler böyle işte kral, reis, aslan, kaplan derler. Bir hatanda her şey unutulur.

Hoş hata mı var ne var o da belli değil.

Melo koluna yaptırdığın aslan dövmesine kurban. İnşallah bizi utandırmazsın ve haklı olan sen çıkarsın...

o nasıl oluyor görkem kardeş. şampiyon olamıyoruz ama şampiyonlar ligini kazanıyoruz.

o degilde antep maci, ttarenadaki, o mactan sonra bu macta 3 puan kaybettik ama gelecek icin cok sey kazandik demistim...

sanirim sendin benim mesajimi alinti yapip "ne kazandik allasen" dercesine bir yorum yapan, tam bilmiyorum bir baskasi da olabilir, neyse.-

demek istedigim simdiden hakli ciktim.

o mac bize baya sey kazandirdi kesinlikle.

o degilde antep maci, ttarenadaki, o mactan sonra bu macta 3 puan kaybettik ama gelecek icin cok sey kazandik demistim...

sanirim sendin benim mesajimi alinti yapip "ne kazandik allasen" dercesine bir yorum yapan, tam bilmiyorum bir baskasi da olabilir, neyse.-

demek istedigim simdiden hakli ciktim.

o mac bize baya sey kazandirdi kesinlikle.

eminmisin benim olduguma:)

Olayın detayını bilmiyoruz ama olur böyle kavgalar, anlık bir şeyse sorun değil. Önemli olan tekrar etmemesi.

Milan baskani Galliani: Melo Van Bommel'in yerini doldurabilecek en iyi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt