#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Mesele Riera meselesi değil ki abi. Olaya Riera olarak bakmamak lazım. Takım arkadaşını dövmüş. Durumun ciddiyeti nedir bilmiyoruz tabi ama kaşını gözünü patlattıysa adamın, bundan sonra diğer takım arkadaşları nasıl saygı duyacak ki Melo'ya?

tabiki öyle bir durum varsa agir ama dövüs kavga her takimda oluyor bazende yararli olabiliyor tabiki dozacini kacirmadiktan sonra.

üzüldügüm nokta melo cok yaradi bize cok iyi futbol oynadi ve adapte oldu sampiyonlukta payi var üzürlürüm giderse.

birde haberler sitelerin yorumlarina bakiyorum bizden fazla rakip taraftarlar dalmis habere ve yorum yazmis, 4 gözle melonun ceza yemesine bekliyorlar.

cok uyaniklar cok.

Eğer takımın gerçekten takım olacaksa ister Riera olsun ister Melo olsun ister Sabri olsun isterse Muslera kendi kalesine 10 gol atsın yine de tekme tokat falan çok yanlış. Hem ilk defa da değilmiş. Kendi kendini bitirdi belkide... Riera formsuz diye dayak yemeyi hakediyor yani bunu mu diyorsunuz

tabiki öyle bir durum varsa agir ama dövüs kavga her takimda oluyor bazende yararli olabiliyor tabiki dozacini kacirmadiktan sonra.

üzüldügüm nokta melo cok yaradi bize cok iyi futbol oynadi ve adapte oldu sampiyonlukta payi var üzürlürüm giderse.

Aynen. O yüzden umarım çok ciddi bişey yoktur.

İyi, hatasının farkındaysa alalım. Hatta şu olay takım içi dengeyi bozar da bizi şampiyonluktan ederse bi 70 milyon tl de avans çıksın da zararımızı da kapatır. Adam pişman sonuçta, boru değil bu dimi renktaş?

Melo'yu almayız, alan zihniyetin de kafasına tüküreyim. Takım arkadaşını, sabah akşam beraber vakit geçirdiği adamı soyunma odasına kapatıp kafa göz patlatacak kadar döven adamın yarın öbür gün maçta aynı darbeyi aldığında, hatta daha ağırını aldığında yapacaklarını düşünemiyorum bile. Bildiğin Pepe vakası yaşarız, geçin o işi. Gitsin Juve'de taraftara öpücük dağıtsın hırbo.

Senin gibi zihniyet olmaz olsun, aninda Melo'yu sattiniz. Bende boyle zihniyete tukureyim. Soyunma odasina kapatmista kafa goz patlatmista. Uydurmayin yahu. Kasini patlatmak icin 1 kez vurmak yeterlidir nitekim oyle de oldu. Ha dogru mu? Degil ama bunlar dunyanin her yerinde oluyor, 1 ciddi olaydan dolayi Melo'yu almamazlik etmemek lazim. Medya'nin gazina gelmeyin. Cok ciddi bir ceza vermek yeterli olacaktir, hatta bonservisini alirken ozel madde koydurursun 'Yine ayni olayin tekrarinda sozlesme de tek tarafli feshi hakkina sahibiz hic bir tazminat odemeden' olur biter.

Senin gibi zihniyet olmaz olsun, aninda Melo'yu sattiniz. Bende boyle zihniyete tukureyim. Soyunma odasina kapatmista kafa goz patlatmista. Uydurmayin yahu. Kasini patlatmak icin 1 kez vurmak yeterlidir nitekim oyle de oldu. Ha dogru mu? Degil ama bunlar dunyanin her yerinde oluyor, 1 ciddi olaydan dolayi Melo'yu almamazlik etmemek lazim. Medya'nin gazina gelmeyin. Cok ciddi bir ceza vermek yeterli olacaktir, hatta bonservisini alirken ozel madde koydurursun 'Yine ayni olayin tekrarinda sozlesme de tek tarafli feshi hakkina sahibiz hic bir tazminat odemeden' olur biter.

Olay ciddiyse gitsin abi. Dediğim gibi, bu adama takım arkadaşları nasıl saygı duyacak bundan sonra? Antrenmanda kim Melo'dan top kapmaya çalışacak, kim kayarak girecek?

hata yapmayan kul yoktur, önemli olan böyle oyunculari idare edebilmek, hagide melek degildi.

kesinlikle medyanin gazina gelmemek lazim. zaten medyanin bir kismi ve diger takimin taraftarlari göbek

atar melo giderse. medya sitelerinde habere attiklari yorumlardan belli.

yok bilmem yiyitseniz kesin simdi meloya cezayi filan gibi yorumlar var, ayni yorum riera icin kesinlikle yok

ama sonucta rierada var bu isin icinde. cok uyaniklar.

git lan. aynı boku riera yeseydi görürdüm seni, zihniyetmiş. asıl sizin gibi zihniyet olmaz olsun. aşık mısınız adamlara nedir anlamıyorum ki. Ben de senin zihniyetine tüküreyim, hırbo.

Olay ciddiyse gitsin abi. Dediğim gibi, bu adama takım arkadaşları nasıl saygı duyacak bundan sonra? Antrenmanda kim Melo'dan top kapmaya çalışacak, kim kayarak girecek?

Yapmayin etmeyin Talha. Arda Caner'e yumruk atmadi mi antrenmanda? Hatta daha da kotusu MACTA Semih'e arkadan vurmadi mi? Hagi zamaninda hic mi sorun cikarmadi? Melo'nun yaptigini savunmuyorum yanlis anlasilmasin ama bu olaydan dolayi bonservisini almamak cok yanlis olur. Ya adam gibi simdi gonderirsin ve oyuncuyu KULLANMAZSIN play offlarda ya da oynatirsin ve sezon sonu alirsin. Asil sampiyonluk icin bir oyuncu'yu kullanip cope atmak bize yakismaz. Ha Melo bunu bile bile aslanlar gibi cikar oynar. Nedenmi? Kendini affetirmek icin. Umarim Fatih hoca Melo'yu aldirir.

git lan. aynı boku riera yeseydi görürdüm seni, zihniyetmiş. asıl sizin gibi zihniyet olmaz olsun. aşık mısınız adamlara nedir anlamıyorum ki. Ben de senin zihniyetine tüküreyim, hırbo.

Adamin asabini bozma. Admin olman saygisizlik etmeni gerektirmez, hakaret etmeni gerektirmez. Adam ol. Bana lan diyemezsin sen, haddini bil. Kafan mi guzel? Riera'da bu olayin icinde. Riera gonderilmelidir ama bu olaydan dolayi degil, performansindan dolayi. Aldin mi cevabini? Kadro disi kalmalari dogrudur ona lafim yok zaten bu Melo icinde gecerlidir. Her olay icin oyunculari gondereceksek isimiz is.

servet - cem sultan konusundaki yorumlarini merak ediyorum f. dinli, bulursan burda paylas

O bahsettiğin boktan olaylar oluyor diye takımda 3 senedir yerlerde sürünüyoruz hacı. Boş boş gevezelik etme. Biz herifi asıp kesmiyoruz zaten, play-off'larda da oynatmazsa Fatih Hoca hakkıdır, kimse de laf edemez.

Takımın ambiyansını bozarsa bu olay ve şampiyonluk giderse bu yüzden görürüm ben Melo'yu da seni de. Geçen senelerde de oluyormuşmuş da, bilmem neymiş. Sanki 2 şampiyonlar ligi, 5 türkiye kupası, 3 de lig şampiyonluğu var son on yılda.

Adamin asabini bozma. Admin olman saygisizlik etmeni gerektirmez, hakaret etmeni gerektirmez. Adam ol. Bana lan diyemezsin sen, haddini bil. Kafan mi guzel? Riera'da bu olayin icinde. Riera gonderilmelidir ama bu olaydan dolayi degil, performansindan dolayi. Aldin mi cevabini? Kadro disi kalmalari dogrudur ona lafim yok zaten bu Melo icinde gecerlidir. Her olay icin oyunculari gondereceksek isimiz is.

Hasta mısın sen? Zihniyete tüküreyim diyerek ilk sen hakaret ediyorsun, ceza verseydim daha mı iyiydi sana? Sapık mısın nesin? Git harbi işine ya, tartışmayı öğren de gel.

Basit bir kavga ise kadro dışı bırakarak zaten şu anda Terim gerekeni yapmış. + bir de para cezası verilecek. Bu dediğim basit bir yumruklaşma olayı ise.

Fakat, medya'nın gazına gelmiyorum ama eğer bahsedilen gibi Melo Riera'yı odaya kitleyip ağız burun dalmışsa, kusura bakmayın ama bizim takımda da işi yok yani.

Ama basit bir yumruklaşma ise de ceza verilerek gereken yapılabilir. Terim en iyisini yapacaktır. Güvenim tam.

Yapmayin etmeyin Talha. Arda Caner'e yumruk atmadi mi antrenmanda? Hatta daha da kotusu MACTA Semih'e arkadan vurmadi mi? Hagi zamaninda hic mi sorun cikarmadi? Melo'nun yaptigini savunmuyorum yanlis anlasilmasin ama bu olaydan dolayi bonservisini almamak cok yanlis olur. Ya adam gibi simdi gonderirsin ve oyuncuyu KULLANMAZSIN play offlarda ya da oynatirsin ve sezon sonu alirsin. Asil sampiyonluk icin bir oyuncu'yu kullanip cope atmak bize yakismaz. Ha Melo bunu bile bile aslanlar gibi cikar oynar. Nedenmi? Kendini affetirmek icin. Umarim Fatih hoca Melo'yu aldirir.

medyaya bak: quaresma ceza yiyince takim cezalandirilmis oluyor hemen af edilsin oynasin isteniyor, emre yapinca yine takim cezalandirilmis oluyor, melo yapinca derhal kesik yemesi isteniyor.

bence medyanin gazina gelmeyin gelecek günler gösterir ne olacagini.

belkide cok abartilcak durum yoktur barisirlar af edilirler hersey düzelir.

Kimse kendini kandırmasın.

Melo yerine Sabri veya Servet Riera'yı dövseydi, şuan ne Sabri'nin ne de Servet'in ailesi, soyu sopu kalmamıştı.

İsimler üzerinden gidiyorsunuz.

Galatasaray takımında bir futbolcu bir futbolcuyu dövüyorsa o defter kapanmıştır.

Burası Galatasaray; ne şike yapan başkanına sahip çıkar, ne de disiplinsiz futbolcusuna sahip çıkar.

Zamanında Lincoln'ün hiç bir suçu yokken idam ettiniz, Melo'yu savunma nedeni nedir anlamış değilim.

Melo elbette iyi bir futbolcu ama sadece iyi bir futbolcu olmak yetmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt