#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Ya varya şuraya Emre B.'nun Fenerbahçe antremanındaki bir olayında konuşulanları koysam buradaki herkesin yüzü kızarır. O zaman da deseydiniz ya lan "olur böyle şeyler" diye. La yürüyün gidin ya, taraftarı bıraksak gidip Melo'ya "gel bana vur" diyecek. Nasıl anlarsanız.

Kavganin oldugu ilk gun , ikiside gonderilsin dedigimde benimle polemik yapmaya calisanlar olmustu.

Ikiside gonderilsin diyorum ve tek degilim galiba.

ben de meloya bayılıyorum ama olayı duyduğumda ikisine de eşit cezalar verilsin demiştim

Ceza verilmeli. Ama bir şekilde takıma kazandırılmalı Fatih Terim yaparsa yapar başka türlü olmaz..

lan iş melo olunca niye olaylar büyütlüyor bende bunu anlamıyorum

hasan şaş yıllardır bu takımda oynadı her sene bu tür vukuatları yokmuydu??

emre aşıkla kavga etti sinirlendi ona vuramadı tuttu maçtan sonra camları aşşağı indirdi kolunu kesti gerets zamanında necatiyle maç sırasında birbirlerine girdiler ne oldu??hasan iyi kötü bu takıma hizmet etti yıllarca şimdide antrenör olarak devam ediyor.

ki bu olayı görmüşçesine yapılan yorumlarda fiyasko sanki ordaydınızda yok soyunma odasına kitlemiş dalmış rieraya felan komedi hadi hepsini geçtim bu gün meloyu yollayan zihniyet dün keitayı ahlaksız diye gönderip çok ahlaklı serdar özkanı getirenler kadar çapsız kafasız bi zihniyetin ürünüdür

hiç kimse galatasaraydan büyük değildir vs laga luga vol 657586. büyüklük asıl bu tür olaylarda belli olur tam konsantre olarak dahada güçlenerek çıkarak

Kavganin oldugu ilk gun , ikiside gonderilsin dedigimde benimle polemik yapmaya calisanlar olmustu.

Ikiside gonderilsin diyorum ve tek degilim galiba.

eyvallah renktaş, ne kadar kararlı bi duruş sergilemişsin takdir ettim. başka böyle ilk dediğin şeyler oldu mu daha önce? destek verelim hemen.

lan iş melo olunca niye olaylar büyütlüyor bende bunu anlamıyorum

hasan şaş yıllardır bu takımda oynadı her sene bu tür vukuatları yokmuydu??

emre aşıkla kavga etti sinirlendi ona vuramadı tuttu maçtan sonra camları aşşağı indirdi kolunu kesti gerets zamanında necatiyle maç sırasında birbirlerine girdiler ne oldu??hasan iyi kötü bu takıma hizmet etti yıllarca şimdide antrenör olarak devam ediyor.

ki bu olayı görmüşçesine yapılan yorumlarda fiyasko sanki ordaydınızda yok soyunma odasına kitlemiş dalmış rieraya felan komedi hadi hepsini geçtim bu gün meloyu yollayan zihniyet dün keitayı ahlaksız diye gönderip çok ahlaklı serdar özkanı getirenler kadar çapsız kafasız bi zihniyetin ürünüdür

hiç kimse galatasaraydan büyük değildir vs laga luga vol 657586. büyüklük asıl bu tür olaylarda belli olur tam konsantre olarak dahada güçlenerek çıkarak

sen çaplı kafalı bi zihniyetsin herhalde. verdiğin örnekler fail.

Beyler bir fbjk deiliz!!!td lerine yumruk sallayip(emre b.,querasma) birinci gün kadro disi ikinci gün ilk 11 de oynatacak.

Hicbir Futbolcu vazgecilmez deildir,Türkiye gibi bir ülkede 3-4 milyon eurolari almayi biliyorlarsa,o parayi veren camialarada saygili olacaklar.

Keske iyi bir alternatifi olsaydi,ama yoksada Fatih Terim bir sekilde kalan 7 macta elindeki oyuncularla en iyi sonucu alacaktir.

Insallah yönetimde bu durumdan ve bu sezondan ders cikarir,her bölgeyi alternatifiyle güclendirir.

fail mail

adnan polat bu takımdan keitayı niye yolladı????

serdar özkan bu takıma kimin yerine alındı?????

bana ne abi ondan? melo gidince mustafa sarp alınmayacak ya, geçti o dönem, geç sen o işleri. o zihniyetmiş bilmem ne. geçmişten örnek verip kendini haklı çıkarmaya çalışan kadar tartışmayı bilmeyen insan yoktur.

Beyler bir fbjk deiliz!!!td lerine yumruk sallayip(emre b.,querasma) birinci gün kadro disi ikinci gün ilk 11 de oynatacak.

Hicbir Futbolcu vazgecilmez deildir,Türkiye gibi bir ülkede 3-4 milyon eurolari almayi biliyorlarsa,o parayi veren camialarada saygili olacaklar.

Keske iyi bir alternatifi olsaydi,ama yoksada Fatih Terim bir sekilde kalan 7 macta elindeki oyuncularla en iyi sonucu alacaktir.

Insallah yönetimde bu durumdan ve bu sezondan ders cikarir,her bölgeyi alternatifiyle güclendirir.

...

bana ne abi ondan? melo gidince mustafa sarp alınmayacak ya, geçti o dönem, geç sen o işleri. o zihniyetmiş bilmem ne. geçmişten örnek verip kendini haklı çıkarmaya çalışan kadar tartışmayı bilmeyen insan yoktur.

mustafa sarp alınmaz evet kim alınır sence????

bu gün en iyi nefes alan 10 defansif orta sahadan biridir felipe melo

çeyreği işi yapıcak birini bulursan hemen tut getir ya da sen söyle biz bilelim

10 senedir bu takıma orta saha alınmadı alooooooooooooooooooo bi 10 sene daha beklemeye meraklıysanız buyrun

tabi ağzımıza sçsın demiyor kimse ama oyuncu harcamak kolay önemli olan onu kaybetmemek yıllardır

başarı bazen bazı ayıpları örtmeli hasan şaşta ki gibi hagide ki gibi servet sabriyi felan örnek verenler zaten onlar o kalibrede adamlar değiller nefesleri ziyan olsalar ne olur olmasalar ne olur ama elinde ki kaliteninde kıymetini biliceksin hemen tez kellesi vurulsun demek işin kolayına kaçmaktır

bizim taraftar çok acayipleşti gerçekten. forumda kendini adamdan sayıp sağa sola saygısızlık yapanlar var bu başlıkta görünüyor bir odaya kilitlemek benim de içimden gelmiyor değil. bilmiyorum ama ben bu sene özellikle riera ya çok sinir oluyordum öyle böyle değil melo hıncımı almış oldu. yaptığı yanlış tabi ama nus ile uslanmayana etmeli tektik tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

bazıları ne güzel mesaj atıyor beğenip duruyorum.

bizim taraftar çok acayipleşti gerçekten. forumda kendini adamdan sayıp sağa sola saygısızlık yapanlar var bu başlıkta görünüyor bir odaya kilitlemek benim de içimden gelmiyor değil. bilmiyorum ama ben bu sene özellikle riera ya çok sinir oluyordum öyle böyle değil melo hıncımı almış oldu. yaptığı yanlış tabi ama nus ile uslanmayana etmeli tektik tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

önce beğendim ne güzel gidiyor dedim bir baktım sonunda batırdın aldım beğeniyi.

Meloyu çok seviyordum ama takımda huzuru bozacak oyuncudan fayda gelmez

Neyi tartıştınız gene okumadım ama olay benim gözümde şöyle;

Melo kötü bir şey yapmıştır. Aynısını ortalama biri yapsaydı bugün kovulsun derdim.

Ama Melo bu takımın bel kemiğidir. Onsuz 4-4-2'ye bile devam edemeyiz. O yüzden sağ duyulu davranmaya sıcak bakmıyorum.

Melo gönderilirse yerine gelen adam onun çok altına olma olasılığı hayli yüksek.

Açıkçası bunca yıldan sonra iyi bir göbek ikilisi yakalamışken bunu bozmak tabiri caizse "yemiyor"

sen bu yorumla acayip değilsin de taraftar acayip dimi? aklınca laf sokma ya, öff ne tipler var arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt